x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 10, 11 şi 12 martie

PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 10, 11 şi 12 martie

09 Mar 2016   •   18:56
PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 10, 11 şi 12 martie
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Vremea va fi în general închisă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 7 grade, iar cele maxime între 8 și 16 grade. Cerul va fi mai mult noros și se vor înregistra ploi, pe arii extinse în sudul și estul țării, local în centru și izolat în celelalte regiuni. La munte, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări în sud-estul teritoriului și în regiunile montane înalte. În București, cerul va fi noros și se vor înregistra ploi temporare. Vântul va fi moderat, cu intensificări în cursul zilei.

Joi

Minima: 1
Maxima: 16

Vremea va fi în general închisă. Se vor înregistra ploi în cea mai mare parte a țării, în special în jumătatea sudică. La munte vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări în regiunile sud-estice și în zonele montane.

Vineri

Minima: 0
Maxima: 15

Cerul va fi noros și va ploua pe arii restrânse în estul și în centrul țării, în zonele sudice și de sud-est înregistrându-se cantități de apă mai însemnate. În regiunea montană înaltă vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

Sâmbătă

Minima: -1
Maxima: 14

Valorile termice vor marca o ușoară scădere față de ziua anterioară. Cerul va fi noros, existând posibilitatea ca în întreaga țară să se înregistreze ploi trecătoare. La mari altitudini, vor cădea precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti10
Craiova10
Timişoara13
Sibiu12
Suceava9
Galaţi11
Constanţa10
Cluj-Napoca13
Bacău10
Baia Mare14
Iași12
Oradea14
Reșița9
Pitești8
Brașov10

 

×