x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 18, 19 şi 20 februarie 2016

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 18, 19 şi 20 februarie 2016

17 Feb 2016   •   18:58
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 18, 19 şi 20 februarie 2016
Sursa foto: Victor Stroe

Temperaturile vor continua să scadă, astfel încât valorile termice se vor încadra între -2 grade și 16 grade în Câmpia de Vest. Cerul va prezenta înnorări în întreaga țară. În jumătatea de vest, va ploua pe arii extinse, iar în restul teritoriul vor fi ploi slabe sau burniță. La munte, în timpul nopții, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, în sud și în est. La primele ore ale zilei vor fi condiții de ceață. În Capitală cerul va fi noros și, trecător, va ploua slab.

Joi

Minima: -2
Maxima: 16

Temperaturile vor scădea ușor, dar vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit pentru luna februarie. Cerul va prezenta înnorări în întreaga țara și va ploua în timpul zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în sud-vest și est.

Vineri

Minima: -1
Maxima: 12

Temperaturile vor continua să scadă, apropiindu-se de normele specifice perioadei. Cerul va fi noros și pe arii relativ extinse va ploua slab. În zonele montane, în special în Carpații Orientali, se vor înregistra precipitații mixte. Vântul va sufla slab până la moderat.

Sâmbătă

Minima: -2
Maxima: 15

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunea nordică a țării. În zonele montane înalte vor predomina ninsorile. În Transilvania și nordul Moldovei va ploua în timpul zilei, iar noaptea se vor înregistra precipitații mixte. Vânt puternic în întreg teritoriul.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti8
Craiova   7
Timişoara14
Sibiu12
Suceava2
Galaţi7
Constanţa8
Cluj-Napoca12
Bacău6
Baia Mare14
Iași5
Oradea15
Reșița11
Pitești8
Brașov9
 

×