x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZĂ METEO -Cum va fi vremea pe 23, 24 şi 25 februarie. Precipitații în întreaga țară

PROGNOZĂ METEO -Cum va fi vremea pe 23, 24 şi 25 februarie. Precipitații în întreaga țară

22 Feb 2016   •   18:34
PROGNOZĂ METEO -Cum va fi vremea pe 23, 24 şi 25 februarie. Precipitații în întreaga țară
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât cele obișnuite în această perioadă. Temperaturile se vor încadra între 2 și 24 de grade. Înnorările se vor extinde treptat din regiunile vestice și, în a doua parte a zilei, va ploua slab cantitativ în majoritatea zonelor. Spre dimineață, la mari altitudini în Carpații Orientali, se vor înregistra precipitații mixte. Vântul va avea intensificări în întreaga țară. În Capitală, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, iar spre seară, înnorările se vor accentua și va ploua.

Marţi

Minima: 2
Maxima: 24

Vremea se menține la fel de caldă. Înnorările se vor accentua treptat, iar precipitații, slabe cantitativ, se vor înregistra în toate regiunile. Ploile, sub formă de aversă, ar putea fi însoțite de descărcări electrice. Vântul va avea intensificări temporare la munte.

Miercuri

Minima: 17
Maxima: -3

Temperaturile vor marca o ușoară scădere. Se vor înregistra înnorări în întreaga țară, iar ziua va ploua local în majoritatea regiunilor. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. La altitudini mari, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Joi

Minima: -4
Maxima: 13

Vremea va continua să se răcească, în special în regiunile sudice și estice. Cerul va avea înnorări, în vestul, nord-vestul și centrul țării, iar pe arii restrânse vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie. În zona montană va ninge. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucuresşti20
Craiova20
Timişoara17
Sibiu17
Suceava15
Galaţi20
Constanţa17
Cluj-Napoca14
Bacău18
Baia Mare14
Iaşi17
Oradea15
Reşiţa18
Piteşti20
Braşov17



×