x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 28, 29 şi 30 ianuarie 2016

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 28, 29 şi 30 ianuarie 2016

27 Ian 2016   •   18:52
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 28, 29 şi 30 ianuarie 2016
Sursa foto: Oana Pavelescu

Vremea continuă să se încălzească, temperaturile maxime, în special cele diurne, depăşind normalul climatologic al lunii ianuarie, în special în zonele de deal şi de munte, izolat în restul teritoriului. Cerul va fi parţial noros, cu înnorări locale în regiunile estice, nordice şi centrale, unde este posibil să plouă slab, iar la munte precipitaţiile vor fi sub formă de ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări la munte. În zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă. Şi la Bucureşti o vreme în încălzire uşoară.

Joi

Minima: -3
Maxima: 14

Procesul de încălzire continuă. Vor fi înnorări temporare în regiunile nordice, estice și centrale, unde izolat vor fi ploi slabe. Lapoviță și ninsoare în zona montană înaltă. Vântul va avea intensificări la munte. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață în zonele joase.

Vineri

Minima: -5
Maxima: 11

Cerul se menţine înnorat în cea mai mare parte a teritoriului. Se vor semnala precipitații mixte la munte, ploi în Maramureș, Transilvania și Moldova. Izolat, condiții de polei. Vântul va avea intensificări pe crestele montane şi va fi ceață în zonele joase de relief.

Sâmbătă

Minima: -6
Maxima: 10

Temperaturile se vor menţine constante, dar ceva mai scăzute în zona montană. Cerul va fi mai mult variabil, cu precipitaţii slabe, izolat în sudul şi estul ţării. Vântul va avea intensificări pe crestele montane şi local se va semnala ceață în zonele joase de relief.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti2
Craiova5
Timişoara9
Sibiu5
Suceava8
Galaţi1
Constanţa3
Cluj5

×