x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 29, 30 şi 31 ianuarie 2016

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 29, 30 şi 31 ianuarie 2016

28 Ian 2016   •   18:27
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 29, 30 şi 31 ianuarie 2016
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Temperaturile maxime vor depăşi normalul climatologic al acestei perioade în majoritatea zonelor ţării. Cerul va fi noros, cu înnorări locale în regiunile nord-vestice, nordice, centrale şi estice, unde este posibil să plouă, iar la munte precipitaţiile vor fi sub formă de ninsoare. Trecător este posibil să ningă în Maramureş, Transilvania şi Subcarpaţii Moldovei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări la munte. În zonele joase de relief, pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă. La Bucureşti, vremea rămâne relativ caldă.

Vineri

Minima: -6
Maxima: 13

Cerul se va menţine înnorat în cea mai mare parte a teritoriului. Se vor semnala ninsori la munte şi mai ales ploi în nord, centru şi est. Izolat, vor fi condiții de polei. Vântul va avea intensificări pe crestele montane şi izolat va fi ceață în zonele joase de relief.

Sâmbătă

Minima: -8
Maxima: 12

Temperaturile vor fi constante, cu cele mai ridicate valori în dealurile din sud-vest și nord-est.Vânt cu intensificări pe creste şi Dobrogea. În zonele joase din vest, sud și centru, se va semnala ceață, asociată trecător cu burniță. Precipitații mixte în nord-vest.

Duminică

Minima: 0
Maxima: 15

Vreme deosebit de caldă în sud-vest și nord-est. Cerul se va înnora treptat și noaptea va ploua în vest, nord, centru și izolat în rest. La munte vor fi precipitații mixte. Vânt cu intensificări pe creste. Dimineața, în zonele joase din sud, ceață și trecător burniță.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti9
Craiova11
Timişoara9
Sibiu10
Suceava12
Galaţi7
Constanţa9
Cluj4

×