x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 3, 4 şi 5 februarie 2016

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 3, 4 şi 5 februarie 2016

02 Feb 2016   •   18:52
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 3, 4 şi 5 februarie 2016
Sursa foto: Victor Stroe

Valorile termice se vor menține mult peste normele climatologice ale lunii februarie. Cerul va fi variabil, existând posibilitatea să plouă la primele ore ale dimineții. La munte, pe timpul zilei vor predomina ploile. Noaptea, precipitațiile vor cădea sub formã de lapovițã și ninsoare în Carpații Occidentali și în jumãtatea nordicã a Carpaților Orientali. Vântul va avea intensificări temporare pe parcursul zilei și, izolat, în zonele joase, vor fi condiții de ceață. În București, temperaturile vor marca o scădere față de intervalul anterior.

Miercuri

Minima: 0
Maxima: 19

Vremea va fi în continuare mult prea caldă pentru această dată, în cea mai mare parte a țării. Seara vor cădea ploi în nord-vestul țării, care în cea de-a doua parte a nopții se vor transforma în lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, în special la munte.

Joi


Minima: -9
Maxima: 2

Vremea se va răci în întreaga țară. În sud și sud-est vor fi ploi ziua și precipitații mixte noaptea, iar în restul teritoriului vor fi ninsori și lapoviță. Vânt cu intensificări în toate regiunile, în special pe crestele montane. Izolat, se vor semnala condiții de polei.

Vineri

Minima: -10
Maxima: 10

Cer înnorat în vestul, centrul și nordul țãrii. În cursul zilei, local, vor fi precipitații slabe sub formã de lapovițã și ninsoare. La munte va ninge. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte și în Dobrogea.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti13
Craiova16
Timişoara14
Sibiu14
Suceava11
Galaţi12
Constanţa12
Cluj-Napoca10
Bacău12
Baia Mare11
Iași12
Oradea13
Reșița13
Pitești18
Brașov12

×