x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 5, 6 și 7 aprilie 2016

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 5, 6 și 7 aprilie 2016

04 Apr 2016   •   21:09
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 5, 6 și 7 aprilie 2016
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Valorile termice vor continua să crească, fiind mult mai ridicate decât mediile climatologice specifice începutului lunii aprilie. Astfel, temperaturile se vor încadra între 3 și 28 de grade. Cerul va fi variabil, dar se vor înregistra unele înnorări în nord, nord-est și în centrul țării, unde în a doua parte a intervalului vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în nord-vest, în deltă și pe crestele montane. În București, cerul va fi senin, iar vremea va continua să se încălzească.

Marți

Minima: 3

Maxima: 28

Temperaturile vor fi ridicate pentru această perioadă în toate regiunile țării. În vestul, nordul și centrul teritoriului se vor înregistra înnorări, iar local, vor fi ploi slabe, însoțite de descărcări electrice. Izolat, vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab.

Miercuri

Minima: 6

Maxima: 28

Vremea va fi în continuare prea caldă pentru această dată, temperaturile înregistrând o creștere. În cursul zilei, cerul va avea înnorări temporare, iar dupa-amiaza și seara, vor fi averse de ploaie și posibile descărcări electrice. Noaptea, cerul va deveni variabil.

Joi

Minima: 6

Maxima: 29

Vremea va fi predominant frumoasă, iar temperaturile mult prea ridicate pentru începutul lunii aprilie. Cerul va fi variabil, iar în a doua parte a zilei se vor înregistra unele înnorări. Pe arii restrânse, în special în vest și în regiunile înalte, vor fi averse slabe.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti 25

Craiova 25

Timişoara 27

Sibiu 24

Suceava 22

Galaţi 22

Constanţa 13

Cluj-Napoca 23

Bacău 24

Baia Mare 25

Iași 23

Oradea 25

Reșița 23

Pitești 25

Brașov 23

 

Ora la care răsare și apune soarele.

Soarele răsare: 06:49

Soarele apune: 19:48

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 759

Viteza vântului în km/h și direcția: 9 km/h (V-SV)

 

×