x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 5, 6 şi 7 februarie 2016

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 5, 6 şi 7 februarie 2016

04 Feb 2016   •   18:10
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 5, 6 şi 7 februarie 2016
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Vremea se va răci în cea mai mare parte a țării, fiind geroasă noaptea în Moldova și în estul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult noros și va ninge pe arii extinse, iar în Dobrogea, în Oltenia și în Muntenia vor cădea precipitații mixte. La primele ore ale dimineţii vor fi condiții de polei. Local, se vor înregistra minime sub -15 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în estul și sud-estul țării. Valorile termice vor marca o scădere și în Capitală, unde precipitațiile mixte se vor transforma în ninsori în cea de-a doua parte a zilei.

Vineri

Minima: -8
Maxima: 9

Cer înnorat în vestul, centrul și nordul țării. Local, în cursul zilei, se vor înregistra precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. La munte va ninge. În restul țării, cerul va fi variabil. Vânt slab și moderat, cu intensificări în Dobrogea, Moldova și Banat.

Sâmbătă

Minima: -10
Maxima: 10

Temperaturi ușor mai ridicate decât cele normale la începutul lunii februarie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord-vestul și centrul țării. Izolat, în Carpații Orientali, posibile fulguieli. Vânt slab și moderat, cu intensificări pe litoral și la munte.

Duminică

Minima: -5
Maxima: 12

Cer variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a zilei în vest și nord-vest, unde izolat se vor înregistra precipitații slabe. În cea mai mare parte a țării, vremea se va încãlzi. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în est, vest și în zonele montane.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti10
Craiova8
Timişoara8
Sibiu6
Suceava4
Galaţi6
Constanţa10
Cluj-Napoca5
Bacău4
Baia Mare6
Iași5
Oradea7
Reșița5
Pitești10
Brașov4

×