x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 6, 7 și 8 aprilie 2016

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 6, 7 și 8 aprilie 2016

05 Apr 2016   •   19:05
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 6, 7 și 8 aprilie 2016
Sursa foto: Victor Stroe

În continuare, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, înregistrându-se valori termice minime între 4 și 14 grade și maxime de până la 29 de grade în extremitatea sud-vestică și de sud a țării. Cerul va fi mai mult senin, dar se vor înregistra înnorări spre seară în nordul teritoriului, unde, pe arii restrânse vor fi averse slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, dar va avea unele intensificări la munte și în Delta Dunării. În Capitală, cerul va fi senin și temperaturile la fel de ridicate.

Miercuri

Minima: 4

Maxima: 29

Vremea va fi în continuare prea caldă pentru această dată, temperaturile înregistrând o creștere. În cursul zilei, cerul va avea înnorări temporare, iar dupa-amiaza și seara, vor fi averse de ploaie și posibile descărcări electrice. Noaptea, cerul va deveni variabil.

Joi

Minima: 5

Maxima: 30

Vremea va fi predominant frumoasă, iar temperaturile mult prea ridicate pentru începutul lunii aprilie. Cerul va fi variabil, iar în a doua parte a zilei se vor înregistra unele înnorări. Pe arii restrânse, în special în vest și în regiunile înalte, vor fi averse slabe.

Vineri

Minima: 3

Maxima: 25

Temperaturile vor marca o scădere față de ziua anterioară în cea mai mare parte a teritoriului, dar se vor menține peste normele specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și va ploua slab, în special în vestul țării. Vântul va avea intensificări în toate regiunile.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti 27
Craiova 27
Timişoara 27
Sibiu 25
Suceava 24
Galaţi 24
Constanţa 17
Cluj-Napoca 23
Bacău 25
Baia Mare 25
Iași 25
Oradea 26
Reșița 25
Pitești 27
Brașov 24

Ora la care răsare și apune soarele.

Soarele răsare: 06:47

Soarele apune: 19:49

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 757

Viteza vântului în km/h și direcția: 9 km/h (SV)

 

 

×