x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 6, 7 şi 8 ianuarie 2016

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 6, 7 şi 8 ianuarie 2016

05 Ian 2016   •   19:05
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 6, 7 şi 8 ianuarie 2016
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Vremea rămâne rece, chiar dacă temperaturile, în creştere faţă de ziua precedentă, se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice lunii ianuarie. Cerul va fi mai mult noros şi temporar vor fi precipitaţii şi depuneri de polei în sudul ţării şi pe arii restrânse în rest. La munte va ninge. Vântul va sufla slab, cu intensificări locale pe crestele montane. Presiune atmosferică în uşoară scădere faţă de intervalul anterior. La Bucureşti o vreme închisă cu ploi şi temperaturi predominant negative. Vor fi condiţii de depunere a poleiului.

Miercuri

Minima: -5
Maxima: 8

Se vor înregistra precipitații și polei, pe arii extinse în jumătatea de sud și local în rest. Precipitaţiile vor fi mixte în nord-est, iar noaptea, în vest și nord-vest, predominant sub formă de ploaie în restul teritoriului. La munte se vor semnala mai ales ninsori.

Joi

Minima: -7
Maxima: 6

Vreme în general închisă. Precipitații în cea mai mare parte a teritoriului. Predominant ploi în sud-est, ninsori la munte și precipitaţii mixte în rest. Pe spații restrânse, cu precădere dimineața, vor fi depuneri de polei. Vânt cu intensificări în Dobrogea și pe creste.

Vineri

MInima: -9
Maxima: 8

Cer temporar noros. În regiunile nordice se vor semnala precipitații, în special seara și noaptea. Vor fi ninsori în zonele montane și precipitații mixte în rest. Izolat, condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti-2
Craiova-2
Timişoara2
Sibiu1
Suceava-1
Galaţi2
Constanţa5
Cluj-1

×