x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru perioada 27 mai - 24 iunie. Vremea se încălzește, dar ploile nu vom lipsi

Prognoza METEO pentru perioada 27 mai - 24 iunie. Vremea se încălzește, dar ploile nu vom lipsi

27 Mai 2019   •   09:15
Prognoza METEO pentru perioada 27 mai - 24 iunie. Vremea se încălzește, dar ploile nu vom lipsi
Sursa foto: Victor Stroe

Vremea 27 mai – 24 iunie.  Vremea se va încălzi, dar precipitațiile vor fi în continuare ușor excedentare, potrivit Estimării evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 27 mai - 24 iunie, publicate vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Prognoza METEO 27 mai – 3 iunie 2019.Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în regiunile estice și sud-estice, iar în restul teritoriului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în regiunile nordice și local în sud-vestul țării, iar în restul teritoriului cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare.

Prognoza METEO 3 – 10 iunie 2019. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această saptămână, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

Prognoza METEO 10 – 17 iunie 2019. Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile din sud-vestul teritoriului, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza METEO 17 – 24 iunie 2019. Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar, local, în zonele montane din jumătatea vestică a țării, iar în rest cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această saptămână.

×