x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza specială pentru București: cod roșu de caniculă

Prognoza specială pentru București: cod roșu de caniculă

de Redacția Jurnalul    |    15 Iul 2024   •   10:48
Prognoza specială pentru București: cod roșu de caniculă

Meteorologii au emis, luni, prognoza specială pentru București. Luni, marți și miercuri, Capitala este sub cod roșu de caniculă.

Luni, valul intens de căldură va persista. Temperatura maximă se va situa în jurul a 41 de grade, iar cea minimă va fi de 21...23 de grade. Disconfortul termic se va menține deosebit de accentuat, cu indice temperatură-umezeală (ITU) peste pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Marți, valul de căldură va fi în continuare intens. Temperatura maximă se va situa în jurul a 41 de grade, iar cea minimă va fi de 21...23 de grade. Disconfortul termic se va menține deosebit de accentuat, cu indice temperatură-umezeală (ITU) peste pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Miercuri, valul intens de căldură se va menține, disconfortul termic va fi în continuare deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă se va situa în jurul a 41 de grade, iar cea minimă va fi de 24...25 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza când va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cod rosu canicula