x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoză: temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale în martie, în toată țara

Prognoză: temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale în martie, în toată țara

de Redacția Jurnalul    |    01 Mar 2024   •   11:15
Prognoză: temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale în martie, în toată țara
Sursa foto: Hepta

Administrația Națională de Meteorologie anunță că, în martie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale în prima luna de primăvară, în toată țara. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale, mai spun meteorologii.

Potrivit ANM, în săptămâna 4-11 martie valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice și nord- vestice, dar mai ales în nordul Carpaților Orientali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 11-18 martie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

În săptămâna 18-25 martie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

În săptămâna 25 martie- 1 aprilie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile, a precizat ANM.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: prognoza temperaturi medii