x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite

Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite

de Redacția Jurnalul    |    12 Mar 2024   •   10:45
Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite
Sursa foto: Hepta

Temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit pentru finalul lunii martie și începutul lunii aprilie, potrivit prognozei pentru următoarele patru săptămâni, transmise marți de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

11 - 18 martie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile nord-vestice. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice.

18 - 25 martie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile nord- vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

25 martie - 1 aprilie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele montane. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

1 - 8 aprilie
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toată țara.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: prognoza vremea