x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 31 martie, 1 și 2 aprilie

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 31 martie, 1 și 2 aprilie

30 Mar 2016   •   18:01
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 31 martie, 1 și 2 aprilie

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Astfel, valorile termice vor fi cuprinse între 2 și 24 de grade, cele mai ridicate temperaturi înregistrându-se în Oltenia, Muntenia și sudul Moldovei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse slabe și posibil descărcări electrice în Maramureș și pe arii restrânse în Moldova, Crișana și Transilvania. Vântul va sufla slab și moderat, iar dimineața, pe arii restrânse se va semnala ceață. În București, vremea va fi caldă, iar vântul va sufla slab și moderat.

Joi:

Minima: 2

Maxima: 24

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în această perioadă. Cerul va fi variabil cu unele înnorări, averse slabe și posibil descărcări electrice în Maramureș și Moldova. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în vestul și nord-vestul teritoriului.

Vineri:

MInima: 2

Maxima: 27

Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât cele normale la această dată. Cerul va fi variabil cu unele înnorări spre seară. În vestul, nordul și centrul țării vor fi înnorări temporare și local se vor semnala averse slabe. Izolat, vor fi condiții de ceață.

Sâmbătă:

Minima: 2

Maxima: 25

Temperaturile vor scădea ușor față de intervalul precedent, în special în est și sud-est. Cerul va fi variabil și numai izolat, cu precădere în zonele montane, se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, iar pe arii restrânse vor fi condiții de brumă.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti 24
Craiova 23
Timişoara 23
Sibiu 21
Suceava 20
Galaţi 23
Constanţa 20
Cluj-Napoca 18
Bacău 24
Baia Mare 19
Iaşi 2
Oradea 21
Reşiţa 18
Piteşti 22
Braşov 20

Ora la care răsare şi apune soarele.

Soarele răsare: 06:58

Soarele apune: 19:42

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 764

Viteza vântului în km/h şi direcţia: 8 km/h (S-SV)

 

×