x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Temperaturi extrem de ridicate în luna noiembrie 2023

Temperaturi extrem de ridicate în luna noiembrie 2023

de Redacția Jurnalul    |    27 Oct 2023   •   10:30
Temperaturi extrem de ridicate în luna noiembrie 2023
Sursa foto: Hepta

Temperaturile în luna noiembrie vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, potrivit prognozei pentru următoarele 4 săptămâni, transmisă vineri de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

30 octombrie - 6 noiembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toată țara, dar mai ales în regiunile vestice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nord- vestice, deficitar în sudul și sud-estul teritoriului, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

6 - 13 noiembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice și estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, cu precădere în vest, nord-vest și local în centru, exceptând regiunile sudice, unde cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

13 - 20 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile țării, dar mai ales în sud-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor.


20 - 27 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara. Regimul pluviometric va fi excedentar în sudul, estul și local în centrul țării, în timp ce în restul teritoriului cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această perioadă.

(sursa: Mediafax)

×