x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea UPDATE Cod roșu de furtună în cinci județe ale țării

UPDATE Cod roșu de furtună în cinci județe ale țării

16 Iul 2021   •   16:06
UPDATE Cod roșu de furtună în cinci județe ale țării

Cod roșu de ploi și vijelie pentru mai multe localități din județele Suceava și Neamț, transmite ANM. 

Sunt vizate localitățile Broșteni, Crucea, Panaci din județul Suceava și Borca din județul Neamț.

În aceste zone se vor semnala averse torențiale ce vor cumula peste 40 l/mp, după ce în zonă s-au acumulat peste 40-50 l/mp, vijelie, frecvente descărcări electrice și grindină.

Avertizarea este în vigoare până la ora 17.00.

Mediafax

ȘTIRE INIȚIALĂ Meteorologii au emis avertizări Cod roșu de vreme severă iminentă pentru localități din judeţele Cluj, Alba și Sibiu.

Astfel, până la ora 16.00, se anunță ploi torențiale care vor cumula peste 40 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină în județul Cluj, localitățile Măguri-Răcătău, Mărișel și Beliș, și în județul Sibiu, zonele Săliște, Jina, Miercurea Sibiului, Poiana Sibiului și Tilișca.

De asemenea, până la ora 16.20, Cugir, Săsciori, Șugag, Pianu, Gârbova și Câlnic din județul Alba sunt sub avertizare Cod roșu de averse torențiale care vor cumula peste 40 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină.

În alte zone ale județelor Sibiu și Alba, dar și în localități din Suceava, este Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelie, frecvente descărcări electrice și grindină.

Mediafax

×
Subiecte în articol: cod rosu ploi torentiale furtuna