x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 17 martie 2016. Vreme frumoasă și temperaturi în creștere

Prognoza METEO 17 martie 2016. Vreme frumoasă și temperaturi în creștere

16 Mar 2016   •   22:54
Prognoza METEO 17 martie 2016. Vreme frumoasă și temperaturi în creștere

Valorile termice vor înregistra o ușoară creștere, în special în sudul și în estul țării, devenind apropiate de cele specifice perioadei. Astfel, temperaturile se vor încadra între -7 și 14 grade. Pe fondul minimelor negative, vor fi condiții de brumă dimineața și noaptea pe arii extinse. Cerul va fi variabil, semnalându-se înnorări temporare în nordul și nord-estul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane și în Moldova. Vremea va fi frumoasă și în Capitală, cerul va fi variabil și vântul va sufla moderat.

Joi

-5/13

Temperaturile vor începe să crească, iar vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nord-estice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane și în estul țării. Noaptea, vor fi condiții de brumă.

 

Vineri

0/16

Temperaturile vor marca o ușoară creștere. Cerul va fi mai mult noros și se vor înregistra ploi temporare, pe arii extinse în vest și sud-vest și local în restul țării. La munte e posibil să ningă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Carpații Orientali.

 

Sâmbătă

-6/14

Vremea se va răci față de intervalul precedent, mai ales în zona Moldovei. Se vor înregistra înnorări în majoritatea regiunilor și vor cădea precipitații pe arii extinse. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mari în Banat și la munte.

 

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti  12

Craiova  12

Timişoara 12

Sibiu  10

Suceava  10

Galaţi  10

Constanţa  10

Cluj-Napoca 10

Bacău  12

Baia Mare 10

Iași  10

Oradea 10

Reșița  9

Pitești  11

Brașov  9

 

 

 

 

Ora la care răsare și apune soarele.

Soarele răsare: 06:24

Soarele apune: 18:25

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 770

Viteza vântului în km/h și direcția: 13 km/h (V-SV)

 

 

×