x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Weekend-ul vine cu temperaturi de până la minus 20 de grade. VEZI prognoza meteo pentru următoarele zile

Weekend-ul vine cu temperaturi de până la minus 20 de grade. VEZI prognoza meteo pentru următoarele zile

27 Ian 2012   •   06:58
Weekend-ul vine cu temperaturi de până la minus 20 de grade. VEZI prognoza meteo pentru următoarele zile

Meteorologii au anuntat vreme extrem de rece, in urmatoarele zile, in toata tara. Conform prognozei celor de la ANM, temperatura minima se va situa vineri intre -23 si -6 grade, iar sambata si duminica intre -25 si -8 grade.

Masa de aer polar venita din nord-estul continentului va ramane in Romania cel putin pana in prima saptamana a lunii februarie.

Tulcea si Constanta, sub atentionare Cod Galben de viscol pana sambata dimineata

VINERI (27 ianuarie)
Vremea va fi deosebit de rece, geroasã noaptea in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult noros in sud-estul tãrii, unde, mai ales ziua, va mai ninge local, iar vantul va avea intensificãri. In restul teritoriului innorãrile vor fi temporare si doar izolat va fulgui. Temperaturile maxime se vor incadra intre -10 si 0 grade, usor mai ridicate in vest, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -19 si -9 grade. Dimineata vor fi conditii de ceatã, asociatã cu depunere de chiciurã. Presiunea atmosferica va continua sã creascã.

SAMBATA (28 ianuarie)
Vremea va fi deosebit de rece, geroasã mai ales noaptea si dimineata in cea mai mare parte a tãrii. Cerul va fi temporar noros, pe arii restranse, mai ales in regiunile sudice, va mai fulgui, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri in Dobrogea si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre -11 si -1 grad, usor mai ridicate in vest, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -19 si -9 grade. Dimineata si noaptea va fi ceatã local in zonele joase, asociatã cu depunere de chiciurã.

DUMINICA (28 ianuarie)
Vremea se va mentine deosebit de rece, geroasã mai ales noaptea si dimineata in cea mai mare parte a tãrii. Cerul va fi variabil in nordul si centrul tãrii si temporar noros in rest unde izolat va fulgui. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -10 si 0 grade, iar cele minime intre -20 si -10, mai coborate in depresiuni si usor mai ridicate in vest. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceatã asociatã cu depunere de chiciurã

×