x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Abundență: 6 trucuri prin care poți atrage orice îți dorești în viață

Abundență: 6 trucuri prin care poți atrage orice îți dorești în viață

de Anastasia Paul    |    29 Mai 2024   •   09:15
Abundență: 6 trucuri prin care poți atrage orice îți dorești în viață
Sursa foto: hepta

Nu există un subiect mai discutat, scris, gândit, meditat, cu excepția poate a dragostei, decât atragerea abundenței.

Oricând este momentul perfect pentru a arunca o privire mai profundă asupra modului de a atrage abundența în viața ta.

Iată 6 lucruri simple pe care le poți face pentru a atrage orice îți dorești în viață:

1. Afirmații
Una dintre cele mai clasice mantre este: „Salut și manifest abundența în toate domeniile vieții mele”. Apoi, în funcție de ceea ce ți se întâmplă în acel moment/zi/săptămână, poți detalia unde îți dorești cel mai mult să-ți îndrepti intențiile și energia.

Gândește-te la afirmații, amintindu-ți că subconștientul are influență asupra minții tale conștiente, astfel încât intențiile tale să fie susținute la toate nivelurile.

2. Scrie verificări de abundență
Acesta este unul distractiv de făcut singur sau în grup. Este o practică care există încă din cele mai vechi timpuri.

În 24 de ore după o lună nouă (următoarea este 13 iunie), scoate un cec din carnetul de cecuri. Este util să evidențiezi această intrare în registrul carnetului de cecuri, astfel încât să ai un memento că acesta este un cec din Univers. Scrie pe el „cadou”, „abundență universală”, „toți banii de care am nevoie” sau ceva asemănător.

Unde scrie „plătește pentru”, scrie-ți numele. Apoi, în căsuța de pe același rând în care se completează o sumă de bani, scrie „Plătit integral” și semnează cecul cu „Legea abundenței”.

Nu scrie o anumită sumă și nici o dată. Pune-l într-un loc sigur și uită de el - Universul îl va lua de acolo.

3. Pungi de prosperitate
Va trebui să aduni câteva materiale în prealabil:

O bucată mică de material verde sau auriu și fir elastic auriu. Verdele și auriu sunt culori clasice de bani. Un sortiment de ierburi și uleiuri esențiale asociate cu prosperitatea - paciuli, ghimbir, vetiver, scorțișoară și nucșoară sunt doar câteva.

Un mic magnet sau nisip magnetic atrage toate formele de abundență în viața ta.

Asamblează toate elementele de pe obiectul tău auriu/verde, în timp ce vizualizezi prosperitatea care curge în jurul tău, scrie-ți dorințele pe o bucată mică de hârtie colorată, pe care să o pui în geantă. 

Pe măsură ce legi firul, afirmi acțiunile specifice pe care le vei întreprinde pentru a-ți aduce viziunea prosperă. „Legarea nodului” a fost mult timp un simbol al angajamentului pentru ceva, și nu neapărat o căsătorie!

4. Rugăciune 
Poți spune o rugăciune în timp ce ții în mână punga pentru prosperitate sau poțți spune o rugăciune separată. 

Mormane de argint, mormane de aur

Curg în viața mea, așa cum mi s-a spus.

Bogățiile vin acum pentru a-mi face viața întreagă

Abundență în sănătate, inimă, minte și suflet.

5. Meditație
Există nenumărate moduri de a vizualiza abundența care curge în viața ta, dar meditația face ca procesul să fie unul cu adevărat întruchipat.

Stai linistit si respira incet pentru a ajunge la o stare calma, deschisa. Imaginează-ți un glob de aur strălucitor odihnindu-se în miezul ființei tale. Imaginează-ți inima deschizându-se ușor ca o floare de lotus și lasă globul auriu să plutească în mâinile tale.

Legănând globul, extinde-ți mâinile și brațele spre exterior, astfel încât globul să devină din ce în ce mai mare... atât de mult încât în cele din urmă poți păși în el.

Când ești gata, poți să ieși de pe glob, să-l „strângi” și să-l plasezi înapoi în inima ta, unde va locui până când vei avea nevoie de o altă doză. Odată ce te obișnuiești, această vizualizare durează doar câteva minute și este ceva ce poți face zilnic.

6. Alimente
Una dintre componentele cheie ale alcătuirii unui spațiu sacru puternic este activarea tuturor simțurilor. Acestea sunt toate, cu excepția gustului.

Tone de băuturi, alimente și ierburi au fost asociate cu atragerea abundenței. Ananasul, orezul, migdalele și murele sunt alimente tradiționale de prosperitate, în timp ce vinul, laptele, cidrul și berea erau oferite zeilor în vremuri străvechi pentru a cere bogății.

Dacă așezi oricare dintre aceste alimente sau băuturi în spațiul tău sacru la începutul lucrării de abundență, va fi complet impregnat cu toată energia și o va face mai puternică atunci când sîrbătorești sfârșitul ritualului, potrivit yourtango.com.
 

×
Subiecte în articol: atractie abundenta