x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber O adolescentă din Canada a câștigat 48 de milioane de dolari cu primul ei bilet de loterie

O adolescentă din Canada a câștigat 48 de milioane de dolari cu primul ei bilet de loterie

de Redacția Jurnalul    |    05 Feb 2023   •   12:10
O adolescentă din Canada a câștigat 48 de milioane de dolari cu primul ei bilet de loterie
Sursa foto: Hepta

O adolescentă din Canada a câștigat 48 de milioane de dolari canadieni cu primul ei bilet de loterie, transmite BBC.

Juliette Lamour are 18 ani și a devenit astfel cea mai tânără persoană din această țară care a câștigat un premiu atât de mare.

Dar, în timp ce mulți adolescenți ar lua-o razna când se trezesc peste noapte cu o avere uriașă, Juliette pare că rămâne cu picioarele înfipte în pământ.  Ea a apelat imediat la tatăl ei pentru consiliere financiară și vrea să devină medic.

"Plângeam - lacrimi de fericire - desigur. Încă nu-mi vine să cred că am câștigat premiul cel mare Gold Ball la primul meu bilet de loterie!", a spus ea la Ontario Lottery and Gaming Corporation, vineri, când a sărbătorit câștigul de luna trecută. 

Juliette locuiește în Sault Ste. Marie, Ontario, și spune că a uitat de biletul de loterie până când a auzit că premiul cel mare, la extragerea din 7 ianuarie, a fost câștigat de cineva din orașul ei. Și-a verificat imediat numerele pe o aplicație mobilă care a început să piuie iar pe ecran a apărut cuvintele "Marele câștigător".

Ea se afla la lucru când a aflat iar șeful ei i-a spus că poate să-și ia liber restul zilei dar mama ei a sfătuit-o să-și termine programul de muncă. Tatăl ei este consilier financiar și i-a dat deja un sfat bun. A lui a fost ideea să cumpere un bilet la loterie. 

Prima dorință a fetei este să-și plătească studiile de medicină, fără să își facă griji pentru burse sau împrumuturi. Însă Juliette vrea să se și distreze puțin. 

"După ce termin școala, eu și familia mea vom alege un continent și vom începe să-l explorăm. Vreau să experimentez diferite țări, să le studiez istoria și cultura, să mă bucur de mâncarea lor și să le ascult limba", spune tânăra norocoasă. 

×
Subiecte în articol: loto juliette lamour canada