x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber ANTENA 1 şi ANTENA 3 au câştigat importante premii APTR

ANTENA 1 şi ANTENA 3 au câştigat importante premii APTR

12 Noi 2013   •   12:28
ANTENA 1 şi ANTENA 3 au câştigat importante premii APTR

ANTENA 1 si ANTENA 3  au câştigat  importante premii  la Gala Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România,  desfăşurată pe 11 noiembrie 2013.

Televiziunile Intact Media Group au  primit diplome pentru: “Cea mai bună emisiune de investigaţie”,  “Cea mai buna prezentatoare”, “Cea mai bună anchetă”, “Cea mai bună emisiune de divertisment” şi “Cel mai bun reportaj”,

Juriul profesionistilor in televiziune a desemnat-o pe Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de seară de la ANTENA 1, drept cea mai  bună prezentatoare de ştiri din România. “În această lună se împlinesc 20 de ani, zi de zi, ceas de ceas, oră de oră de televiziune. Sunt zece ani de când eu sunt la Antena 1. Și trei ani și jumătate de când prezint Observatorul de seară”.
Next Star, show-ul prezentat de Dan Negru, a primit distincţia de cea mai bună emisiune de divertisment. Prezentatorul a vorbit în faţa celor prezenţi despre rolul  pe care tronsonul cu cea mai mare importanţă,  Prime - Time, îl are pentru telespectatori: “Televiziunile din România au cel mai dinamic si <> Prime–Time din Europa, el conţine toate marile formate internationale, care strang in fata televizoarelor milioane de oameni, deci fac rating. Realitatea este ca rating-ul reprezinta masura prin care oamenii de televiziune isi dau seama ca isi stiu meseria, ca sunt apreciati de marele public sau nu”.

Premiul “Jean Louis Calderon”  i-a fost atribuit lui Mihai Gâdea pentru interviurile pe care le-a realizat în spatele gratiilor cu Maria şi Bogdan Popovici, în cadrul emisiunii “Sinteza zilei”. “Sunt foarte onorat să primesc acest premiu. Premiul din această seară îl dedic tuturor jurnaliștilor din România care mai au curaj. Cărora nu le este frică de nici un tanc și de nici o șenilă. Care au curajul să rămână chiar și atunci când se trage după teroriști.”

Premiul pentru emisiune de investigaţie a fost  câştigat de Oana Stancu şi emisiunea sa “Exces de putere”, iar Ionuţ Cristache, autorul  anchetei  despre Fundaţia Gojdu, a fost premiat, pentru al doilea an consecutiv, la categoria reportaj-ancheta.

Emisiunea ANTENEI  3, “În premieră cu Carmen Avram”, a primit premiul special al juriului. Lui Cristian Tamaş şi lui Mihai Buzduga le-au revenit premiul pentru imagine, iar lui Lenard Zsolt şi lui Adrian Robe, premiul pentru montaj.

În concursul APTR au intrat 20 de televiziuni, 10 case de producţie şi au fost jurizate 210 programe.




×