x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Antena 1 străluceşte la 20 de ani. De ziua sa, postul din Băneasa a fost lider absolut de audienţă

Antena 1 străluceşte la 20 de ani. De ziua sa, postul din Băneasa a fost lider absolut de audienţă

30 Noi 2013   •   11:55
Antena 1 străluceşte la 20 de ani. De ziua sa, postul din Băneasa a fost lider absolut de audienţă

De ziua sa, Antena 1 nu a avut concurenţă, impunându-se ca lider absolut de audienţă la nivelul întregii zile. Postul din Băneasa le-a pregătit telespectatorilor, la zi aniversară, un adevărat maraton al distracţiei, cu show-uri speciale de dimineaţa până seara, cu momente memorabile, muzică live şi multă voie bună, aşa cum ne-a obişnuit în cei 20 de ani de existenţă pe piaţa media din România. Observatorul dimineţii, Neatza cu Răzvan şi Dani, Mireasă pentru fiul meu, ambele intervale de difuzare, Observatorul orei 13, Observatorul orei 16, Acces Direct şi X Factor s-au impus ca lider detaşat de audienţă.

Zeci de mii de oameni s-au alăturat celei mai tari petreceri live, organizată de Antena 1 în Bucureşti, Iaşi şi Timişoara, distrându-se pe muzica celor mai în vogă artişti ai momentului. Anda Adam, Andreea Bălan, Andreea Bănică, Anna Lesko, CRBL, Connect R, Alex Velea, Matteo şi mulţi, mulţi alţii au încins atmosfera şi au făcut alături de petrecăreţi cea mai “tare” urare live Antenei 1, la propriu, şi la figurat.

Pe 29 noiembrie, telespectatorii Antenei 1 au fost răsfăţaţi cu super programe, care au clasat postul în fruntea clasamentului de audienţă la nivelul întregii zile, pe publicul comercial, 18-49 urban, înregistrând un rating mediu de 3.8% şi o cotă de piaţă de 19.3%, clasând principalul competitor, Pro Tv, pe poziţia secundă cu doar 3.1% rating şi 15.7% cotă de piaţă. Şi la nivel urban, Antena 1 a fost preferata telespectatorilor, peste 446 000 de români urmărind ieri, în medie, programele staţiei.

Ziua a început în forţă, cu jurnalul dimineţii prezentat de Olivia Păunescu şi Vali Butnaru, care s-a impus ca lider detaşat de audienţă, atât pe publicul comercial, cât şi la nivel urban. Observatorul dimineţii a înregistrat astfel un rating mediu de 2.8% şi o cotă de piaţă de 26.9% şi clasând şi de această dată Pro Tv pe poziţia secundă cu 2.5 procente de rating şi 23.5% cotă de piaţă.

Matinalii Răzvan şi Dani au dat startul petrecerii, din platoul Neatza răsunând live, încă de la prima oră a dimineţii hit-ul Voltaj, „Ca la 20 de ani”. În platoul emisiunii, la zi aniversară a sosit şi un tort imens, în formă de planetă, din care s-au putut înfrupta toţi oamenii care îşi sărbătoreau ziua de naştere pe 29 noiembrie. O mulţime de artişti le-au trecut pragul haioşilor matinali, iar telespectatorii au trimis emisiunea în fruntea clasamentului de audienţă. Cu un rating mediu de 2.6% şi o cotă de piaţă de 19.7%, înregistrate la nivelul publicului comercial, Neatza a surclasat orice concurenţă, impunându-se ca lider detaşat de audienţă. 

×
Subiecte în articol: Antena 1 la 20 audiente tv