x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Antena Play se lansează pe 1 iulie cu Delia, Holograf, Paraziţii - Live

Antena Play se lansează pe 1 iulie cu Delia, Holograf, Paraziţii - Live

27 Iun 2013   •   15:46
Antena Play se lansează pe 1 iulie cu Delia, Holograf, Paraziţii - Live

Antena Group lanseaza luni, 1 iulie, www.antenaplay.ro, noua platformă video a grupului Intact, care integrează cele cinci fluxuri live online ale televiziunilor Antena Group şi cele şase canale exclusiv create: News, TvNovela, Stars, Monden, ZU Channel şi Mireasă pentru fiul meu.

De la ora 21:00, pe 1 iulie, vor fi liveVIDEO pe Antena Play, din studioul Radio ZU, Holograf, Connect-R, Delia si Lora, într-un show dedicat lansării, iar de la ora 22:00, tot în exclusivitate pe Antena Play se va difuza un concert necenzurat marca Paraziţii.

“Veţi putea descoperi, de la 1 iulie, un produs premium, care va aduce oamenilor, oriunde s-ar afla ei, emisiunile şi vedetele lor preferate. Pornim în varianta web şi aplicaţie pentru Iphone şi Ipad, iar, în scurt timp, vom urca şi în Android Market aplicaţia AntenaPlay”, a declarat Gusti Roman, Head of Digital AG.

"S-a muncit foarte mult şi au fost făcute investiţii considerabile, astfel că putem afirma în acest moment că vom lansa un produs de calitate, cu un design modern şi friendly", a marturisit Robert Popescu, directorul de dezvoltare Digital AG.

Antena Play News este un canal dedicat informaţiei de actualitate, în care se vor îmbina transmisiile live ale principalelor buletine informative de la Antena 1 şi Antena 3, cu emisiuni de profil, cum ar fi “În premieraă”, cu Carmen Avram. Canalul TV Novela va readuce în prim plan serialele cu priză la public care s-au derulat în anii din urmă pe televiziunile Antena Group, în timp ce Monden-ul va culege cele mai bune emisiuni de profil de pe Antena 1 şi Antena 2 si le va reuni într-un program TV. Antena Play Stars îşi propune să readucă în prim-plan vedete şi show-uri mai vechi. Fanii show-ului lider de audienţă “Mireasă pentru fiul meu” vor putea urmări, în plus faţă de ce văd la televizor, ore întregi de emisie din casa unde locuiesc concurenţii. Nu în ultimul rând, concertele live din studioul ZU vor întregi oferta de canale exclusive a AntenaPlay.ro.


×