x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Aseară la ,,The Wall- Marele Zid”, au pierdut de trei ori tot câștigul  înainte de a rupe contractul

Aseară la ,,The Wall- Marele Zid”, au pierdut de trei ori tot câștigul  înainte de a rupe contractul

15 Dec 2017   •   17:35
Aseară la ,,The Wall- Marele Zid”, au pierdut de trei ori tot câștigul   înainte de a rupe contractul

Octavian și Anca Pița au trăit de la agonie la extaz, aseară, în fața Marelui Zid! În timp ce Anca a fost în camera de izolare, i-a revenit lui Octavian sarcina de a îmblânzi bilele, însă aceasta s-a dovedit a fi o sarcină foarte grea. De trei ori a pierdut tot câștigul, înainte de a afla că Anda a decis să rupă contractul.

Octavian, pilot de elicopter, și Anda Pița, un economist care acum face galerii de perdele, formează un cuplu de 16 ani și au împreună doi copii: Carina, fiica de 15 ani, care i-a încurajat pe părinții ei din sală, și Cristian, frățiorul ei mai mic. ”Cristian a fost diagnosticat cu tulburare pervazivă de dezvoltare din spectrul autismului. S-a prăbușit totul peste noi, din toată fericirea pe care o aveam am simțit că am pierdut tot, dar nu am avut timp să ne plângem de milă”, a povestit Anda. Ca urmare, soții Pița încearcă să petreacă alături de cei doi copii cât mai mult timp împreună.

            Octavian a fost cel care a rămas în fața Marelui Zid, bazându-se pe Anda pentru a da cele mai bune răspunsuri din camera de izolare. Munca lor de echipă a fost dată un pas în spate când o bilă roșie le-a anulat câștigul care depășea 16.000 de lei, astfel că Octavian a fost nevoit să o ia de la capăt.

A făcut-o însă cu succes și, cu o atitudine îndrăzneață, a reușit să ajungă în scurt timp la 105.010 de lei, însă o bilă neagră pe suma de 150.000 de lei l-a făcut pe Octavian să o ia de la capăt pentru a doua oară, chiar înaintea ultimei întrebări.

În fața unui astfel de obstacol, cu 0 câștig, Octavian și-a păstrat atitudinea și a provocat din nou Marele Zid: a triplat pe 7, sperând la suma maximă! ”Dacă Anda știe acum, avem o șansă la 450.000 de lei!”, s-a încurajat acesta. Iar Anda a răspuns corect, însă bilele le-au adus celor doi doar 120 de lei, în condițiile în care valoarea garantată din contract era de 33.613 lei.

La fel de îndrăzneț, Octavian a decis să trimită ultimele bile roșii rugând Marele Zid să le trimită pe cea mai mare sumă disponibilă – 150.000 de lei. Chiar dacă acest lucru nu s-a întâmplat, o singură bilă a fost destul pentru ca soții Pița să ajungă pentru a treia oară la 0 lei.

Singura șansă de câștig rămânea contractul! ”Cât am stat acolo, m-au frământat mult o grămădă de lucruri. O aveam pe un umăr pe , iar pe celălalt umăr pe . Cea bună mi-a spus că nu mi s-au prea oferit lucruri de-a gata în viață, iar cealaltă îmi spunea să iau totul, chiar dacă totul ar putea fi 0. Am hotărât să fiu lacomă, să iau totul”, a mărturisit Anda, care și-a putut păstra zâmbetul chiar și când a aflat că tot ce vor lua cu ei acasă este experiența Marelui Zid.

            ,,The Wall- Marele Zid” continuă și săptămâna viitoare, miercuri și joi de la ora 20:00, unde telespectatorii Antena 1 vor fi martorii unui spectacol ce poate schimba destinele celor aflați în platou într-o singură oră!

×