x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Astăzi, de la 20.00, la Antena 1, se joacă dur în ”Ultimul Trib”: ”Nu mai știu ce s-a întâmplat din acel moment!”

Astăzi, de la 20.00, la Antena 1, se joacă dur în ”Ultimul Trib”: ”Nu mai știu ce s-a întâmplat din acel moment!”

12 Oct 2018   •   19:42
Astăzi, de la 20.00, la Antena 1, se joacă dur în ”Ultimul Trib”:  ”Nu mai știu ce s-a întâmplat din acel moment!”

Lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro devine tot mai dură, iar în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, concurenții din Ultimul Trib fac orice pentru a se asigura că rămân în Madagascar.

Concurenții își dau seama de la o zi la alta că lupta pentru a rămâne în ”Ultimul Trib” devine din ce în ce mai grea, pe măsură ce numărul lor se micșorează. După cum chiar ei mărturisesc, fiecare joc le pune la încercare abilitățile fizice, dar și pe cele psihice, iar tensiunea face ca și între membrii aceleiași echipe să apară certuri. Printre cei vizați se numără și Daniela Crudu, după ce atitudinea ei relaxată a fost interpretată ca lipsă de implicare de către unii dintre Lemuri. ”Daniela are niște probleme destul de mari aici, un om care să nu mănânce nimic zece zile… E o tipă mișto, dar e alintată, e încă o copilă și are încă foarte mult de crescut. Toate părțile acestea ale ei sunt foarte mișto, faptul că râde, că e mereu veselă, atunci când se necăjește îi ia zece secunde să fie supărată, apoi să uite de mâncare, de somn, de toaletă, dar la un moment dat trebuie să crești și trebuie să o faci rapid!”, a spus Sorana.

Pentru a-și dovedi lor, dar și colegilor, că își merită locul în ”Ultimul Trib”, concurenții fac eforturi supraomenești și riscă accidentări grave, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1. ”Nu mai știu ce s-a întâmplat din acel moment!”, a povestit Daniela Crudu care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cine va reuși să se impună și cine va părăsi insula africană, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într- nouă ediție a emisiunii ”Ultimul Trib”.

×