x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Aventura uimitoare a unei pisici. Cum a traversat America într-o cutie de carton

Aventura uimitoare a unei pisici. Cum a traversat America într-o cutie de carton

de Redacția Jurnalul    |    29 Apr 2024   •   22:30
Aventura uimitoare a unei pisici. Cum a traversat America într-o cutie de carton
Sursa foto: Hepta

O pisică din Utah a trecut printr-o aventură uimitoare. Galena a dispărut timp de 6 zile, după care a fost găsită în California, fiind trimisă din greșeală într-un colet al companiei Amazon.

Felina a dispărut pe 10 aprilie, iar familia ei a început o căutare disperată, împânzind orașul cu anunțuri. Pe 17 aprilie a primit vestea că microcipul Galenei a fost detectat în California, conform Sky News.

Proprietara, Carrie Clark, a primit un mesaj potrivit căruia pisica se afla într-un depozit Amazon din California. Pisica sărise în cutia de carton a unui retur, fiind trimisă din greșeală pe coasta de vest.

„La început nu mi-a venit să cred”, a explicat femeia pentru un post de televiziune din Utah: „M-am dus la soțul meu și i-am spus că Galena a fost găsită și ne-am dat seama că, cel mai probabil, a sărit în cutia de carton pe care o trimisesem cu câteva zile înainte”.

Un angajat Amazon a găsit-o pe Galena în cutie, vizibil slăbită după mai multe zile fără mâncare și apă. A avut grijă de ea, oferindu-i hrană și apă, până când Clark a ajuns să o ia acasă.

După o scurtă vizită la veterinar pentru a se asigura că este bine, Galena s-a reunit cu familia ei.

Familia Galenei îndeamnă toți proprietarii de animale de companie să microcipeze animalele, având astfel o șansă mai mare de a le găsi în caz că le pierd. 

×
Subiecte în articol: pisica utah amazon