x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Black Friday. Adevărul despre reducerile din "Vinerea neagră" în România CAMERA ASCUNSĂ

Black Friday. Adevărul despre reducerile din "Vinerea neagră" în România CAMERA ASCUNSĂ

19 Noi 2012   •   15:55
Black Friday. Adevărul despre reducerile din "Vinerea neagră" în România CAMERA ASCUNSĂ

De la "Black friday" la "Black fraier-day". Reducerile nebune de preţuri promise de marile magazine pentru VINEREA NEAGRĂ sunt  de fapt praf în ochii cumpărătorilor creduli. O recunosc chiar vânzătorii, într-un material filmat de o echipă România TV cu camera ascunsă.

Primul magazin în care am intrat ne-a scos din cap teoria preţurilor exagerat de mici. Vânzătorul pe care l-am abordat mai că nu a râs de noi. Întrebat dacă vor fi reduceri de până la 70% aşa cum spune în reclamă, vânzătorul a răspuns: "până la 70% sunt reduse produse care vor fi unul sau maximum două pe stoc şi reducerea nu poate să fie mai mare de 25-30%. Până la urmă şi la urmă, e şi profitul! Vor fi reduceri...teoretic. Practic...aici e mai greu. Chestia asta a fost furată de la americani. La americani, da! Sunt reduceri până la 90 la sută!".

Şi vânzătorul îşi anunţă clientul să nu se aştepte să găsească la reduceri configuraţii de top, brand-uri. "Or să intre produse mai low-cost", spune vânzătorul.

Citeşte şi Black Friday în România. Vezi ce oferte pregătesc retailerii

În căutarea super-reducerilor din reclame, reporterul România TV şi-a încercat norocul şi în alt magazin. Din păcate, şi de aici a plecat dezamăgiţi.

"Imprimanta de 280 de RON pe net se vindea în magazin cu 330 RON şi puneau o reducere "doar astăzi şi numai astăzi, că împlineşte nu ştiu câţi ani, de 20% cu un vaucher. Banii, cei 330 RON, îi plăteai, primeai un vaucher cu 20% din valoarea produsului, în sumă de 60 de roni. Dacă o scazi, ajungi tot la 270. Ideea de reducere clar e la batjocură!", a povestit un alt vânzător.

Vezi imagini filmate cu camera ascunsă pe RTV.NET.

×