x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii 5 motive să alegi Punta Cana ca următoare destinație de vacanță

5 motive să alegi Punta Cana ca următoare destinație de vacanță

23 Oct 2023   •   16:21
5 motive să alegi Punta Cana ca următoare destinație de vacanță

Atunci când te când te gândești la viitoarea vacanță, destinația este cea mai importantă alegere pe care trebuie să o faci. Dată fiind piața foarte bogată și nenumăratele opțiuni pe care le ai la dispoziție, este bine să știi ce îți dorești de la vacanța ideală, de la locație, la climat, cultură și obiective turistice, în așa fel încât să îți fie cât mai ușor să iei o decizie.

Dacă vrei să te bucuri de un paradis exotic, unde frumusețea naturii și cultura se împletesc într-un mod foarte armonios, Punta Cana este o opțiune care îți va depăși așteptările. Rezerva o vacanta in Punta Cana prin Let's Go Travel și descoperă ce face această destinație atât de specială în ochii a milioane de turiști din întreaga lume!

 

Punta Cana are o frumusețe naturală unică

Toți cei care ajung aici măcar o dată în viață confirmă că Punta Cana este unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-au văzut vreodată. Paradis al frumuseții exotice, acest loc se bucură de o bogăție naturală fără limite, de la păduri și vegetație de mare întindere, la plaje infinite de nisip alb și fin, la malul unei mări cristaline. Contrastul este prezent la fiecare pas, iar cel mai bine poate fi observat prin varietatea formelor de relief, dat fiind faptul că poți efectua și o excursie în zona muntoasă, dar și scufundări sau alte sporturi de apă pe plajă. Tot aici vei putea avea ocazia de a admira unul dintre cele mai frumoase recifuri de corali din întreaga lume, dacă ai norocul să te afli în locul și la momentul potrivit în sezon.

 

Fiecare loc are o puternică încărcătură culturală

Punta Cana este o poveste ce așteaptă să o descoperi, pornind de la istoria locului și până la fiecare obiectiv turistic pe care îl poți vizita într-o excursie ghidată prin zonă. Republica Dominicană este o țară a cărei esență o vei putea descoperi dacă alegi să îți petreci câteva zile în Punta Cana și să descoperi câteva dintre parcurile și monumentele definitorii zonei.

 

Ospitalitatea localnicilor

Chiar dacă ești la sute de kilometri de casă, căldura cu care localnicii te vor primi la ei în societate te va face să te simți ca într-o adevărată familie. Distracția și voia bună, pofta de viață și spiritul mereu tânăr sunt principalele valori care îți vor defini întreaga vacanță.

 

Mâncarea autohtonă este un adevărat deliciu

Și din punct de vedere gastronomic Punta Cana te va impresiona de fiecare dată când vei încerca un nou preparat autohton. Combinația de arome și gusturi, modul specific de preparare al mâncării, dar și atmosfera te vor face să simți că nu ai mâncat ceva mai bun vreodată.

 

Piața turistică s-a dezvoltat masiv în ultimii ani

Datorită comorilor variate pe care Punta Cana le deține tot mai mulți antreprenori au ales să investească în stațiuni atractive și foarte ofertante. Acest lucru a fost un real succes dat fiind faptul că an de an, milioane de turiști din întreaga lume aleg Punta Cana ca destinație de vacanță.

 

Dacă îți dorești să descoperi frumusețile locului în detaliu și să te deconectezi complet de grijile și stresul organizării, lasă în seama echipei LGT tot ce înseamnă planificarea vacanței, de la bilete de avion, la activități, mese și cazare. Ai la dispoziție zeci de sejururi complete dintre care să alegi, la prețuri foarte avantajoase, în locații exclusiviste de patru sau cinci stele.

 

Riu Republica este doar una dintre opțiunile de cazare pe care le ai la dispoziție atunci când alegi să vizitezi Punta Cana alături de Let's Go Travel. Acest hotel poziționat în inima insulei îți dă șansa să te bucuri din plin de fiecare aspect care îi conferă unicitate și frumusețe. Situat pe malul mării, într-o oază de vegetație, vei putea admira cele mai frumoase peisaje la orice oră din zi sau din noapte. În plus, camerele sunt amenajate într-un stil specific, dotate cu toate facilitățile de care ai nevoie pentru a-ți maximiza confortul pe parcursul întregii perioade aici. Prețul pentru un sejur de șapte nopți aici pornește de la 1580 EURO de persoană și include biletele de avion, mesele, cazarea, dar și acces la toate punctele din hotel, de la centre spa, la săli de fitness și nu numai.

 

Iberostar Punta Cana este un alt loc de cazare care pune în valoare frumusețea insulei și îți oferă o experiență de nedescris. Este un hotel de cinci stele, cu toate condițiile la superlativ, care te va face să uiți de orice grijă sau problemă cotidiană. Ai la dispoziție multiple piscine interioare, plaje private, restaurante, centre de masaj, terenuri de sport și multe alte locații de petrecere a timpului liber. Prețul pentru un sejur complet se calculează personalizat pentru fiecare cerere în parte în funcție de perioada în care alegi să călătorești, dar și cerințele specifice pe care le-ai putea avea.

 

Călătorește fără griji în cele mai frumoase destinații exotice din lume alături de LGT!

×