x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii 9 dintre cele mai frumoase locuri pe care ar trebui să le vizitezi

9 dintre cele mai frumoase locuri pe care ar trebui să le vizitezi

11 Iul 2018   •   13:26
9 dintre cele mai frumoase locuri pe care ar trebui să le vizitezi

Atâtea locuri frumoase de văzut, atât de puţin timp. Una dintre cele mai dificile alegeri când vine vorba de vacanţe este aceea legată de locul unde urmează să mergi. O mulţime de opţiuni. Elite Daily prezintă nouă dintre cele mai frumoase destinaţii pe care ar trebui să le vizitezi măcar o dată în viaţă.

1. Deşertul Huchachina în Peru

Deşertul Huchachina nu seamnănă cu nimic din ceea ce ai mai văzut. Reprezintă o experienţă unică pe care o poţi trăi cel mai bine cu ajutorul unor ture pe buggy.

2. Las Coloradas în Mexic

Las Coloradas este un lac roz din Peninsula Yucatan, Mexic. Microorganismele şi concentraţia mare de sare a făcut ca apa să capete o nuanţă de roz.

3. Semuc Champey în Guatemala

Semuc Champey reprezintă o serie de piscine calcaroase localizate în jungla din Guatemala. Vei avea şansa de a înota în apa limpede şi cristalină, în timp ce vei fi înconjurat de junglă.

4. Peştera Benagil în Portugalia

Peştera Bengali îţi va tăia respiraţia cu frumuseţea ei. O poţi accesa doar cu o barcă sau un kaiac.

5. Canionul Antilopei în Arizona

Canionul Antilopei este un loc care pare din altă lume. Vei avea oportunitatea de a fi martorul unor formaţiuni stâncoase şi roşiatice de care te vei îndrăgosti, cu siguranţă.

6. Sintra în Portugalia

Sintra este destinaţia visurilor tale. Acest oraş din Portugalia are un număr mare de castele şi palate amplasate pe dealuri. Poţi petrece ore în şir descoperindu-le.

7. Mostar în Bosnia şi Herţegovina

Vei avea oportunitatea de a admira o arhitectură inedită, care merită văzută cel puţin o dată în viaţă.

8. Burano în Italia

Burano ar putea concura cu succes la cel mai colorat loc de pe planetă. Acest mic sat de pescari este cunoscut pentru explozia de culori care fură inima oricui. Acest sat te face să te simţi ca într-un basm.

9. Goreme în Turcia

Goreme este un oraş localizat în Cappadocia, Turcia, cunoscut pentru formaţiunile stâncoase care te vor face să simţi că eşti pe o altă planetă.

×
Subiecte în articol: calatorii idei de vacanta locuri de vazut