x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Atenție unde călătoriți! Un drum din stațiunea Semenic a devenit impracticabil

Atenție unde călătoriți! Un drum din stațiunea Semenic a devenit impracticabil

de Redacția Jurnalul    |    04 Mar 2023   •   17:00
Atenție unde călătoriți! Un drum din stațiunea Semenic a devenit impracticabil
Sursa foto: facebook

Topirea zăpezii de pe drumul ce asigură deplasarea către lăcașul de cult „Sf. Ilie” din stațiunea Semenic, județul Caraș-Severin, a transformat calea de rulaj într-un traseu de off-road, avertizează jandarmii, care spun că un segment de drum a devenit impracticabil.

„Cu ocazia desfășurării competiție sportive „Cupa Veteranilor la schi”, în stațiunea Semenic, numărul mare de participanți, sosiți în stațiune cu autoturismele personale, a favorizat topirea zăpezii de pe drumul ce asigură deplasarea către lăcașul de cult „Sf. Ilie”, transformând calea de rulaj într-un traseu de off-road”, transmit jandarmii din Caraș-Severin.

Aceștia avertizează că un segment de drum din stațiune a devenit impracticabil.

Jandarmii montani, prezenți pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona desfășurării competiție sportive, au fost nevoiți să intervină pentru a scoate din noroi mai multe autoturisme care au rămas blocate.

Jandarmii montani le recomandă turiștilor să nu utilizeze acest segment de drum, iar în situația în care întâmpină dificultăți să solicite sprijinul, atât prin sistemul unic de urgență 112, cât și prin adresarea directă patrulelor prezente.

×
Subiecte în articol: semenic drum impracticabil