x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Brașovul și Sibiul sunt cele mai rezervate destinații ale minivacanței

Brașovul și Sibiul sunt cele mai rezervate destinații ale minivacanței

de Redacția Jurnalul    |    20 Ian 2023   •   13:14
Brașovul și Sibiul sunt cele mai rezervate destinații ale minivacanței
Sursa foto: Facebook

Stațiunile de pe Valea Prahovei și marile orașe se numără printre destinațiile preferate de români pentru minivacanța de 24 ianuarie. Între orașe, Sibiul și Brașovul sunt cele mai rezervate destinații ale weekendului, alături de Sinaia, Bușteni și Oradea.

Chiar dacă prețurile la cazare sunt ceva mai mari anul acesta, cei mai mulți români au rezervat deja un sejur pentru minivacanța prilejuită de Unirea Principatelor.

Prețul mediu pentru o cameră dublă/noapte este de 286 de lei în perioada minivacanței, în creștere cu 20% față de aceeași perioadă a anului trecut, când prețul mediu pentru o cameră dublă/noapte era de 236 de lei.

Potrivit unui studiu Travelminit.ro, în topul celor mai rezervate destinații din acest weekend se află Brașov, Sibiu, Sinaia, Bușteni și Oradea, semn că românii preferă în continuare Valea Prahovei și city-break-urile pentru sejururile de scurtă durată.

În mai multe orașe din țară vor fi organizate festivități cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române. În București, Alba-Iulia, Sibiu și alte orașe din țară vor fi organizate hore tematice, concerte, expoziții pentru toți cei care doresc să afle mai multe despre istoria noastră.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: brasov minivacanțe