x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Cameo Island, un paradis în Zakynthos

Cameo Island, un paradis în Zakynthos

17 Iun 2013   •   15:44
Cameo Island, un paradis în Zakynthos

O incursiune pe insula Cameo este o experienta fantastica, daca iti petreci vacanta in Zakynthos. Un paradis in miniatura, legat de Agios Sostis printr-un pod din lemn rustic, Cameo Island pare desprinsa dintr-o fila de poveste.

Zona insulitei Cameo se numara printre cele mai frumoase de pe insula Zakynthos, fiind cu siguranta cel mai pitoresc punct din Golful Laganas. Insula te va fermeca cu palcurile sale de pini, cu aleile si terasele inconjurate de verdeata, de unde se poate admira marea, dar si cu insula Marathonissi (Insula Testoaselor) care se vede in zare.

Cameo a fost unita cu uscatul pana in anul 1633, cand a avut loc un cutremur ce a desprins-o de Agios Sosris. Insula este privata, transformandu-se intr-un fel de insula club, in care poti lua masa, poti face plaja sau iti poti petrece o dupa-amiaza linistita. Accesul pe insula se face contra unei taxe de 4 Euro, pret in care ti se ofera si o bautura la barul de pe plaja, la umbra baldachinelor.

Pe latura opusa celei cu podul din lemn, insula are forma unui mic golfulet. Aici este amenajata si o mica plaja. Nisipul este pe alocuri fin, pe alocuri presarat cu pietre, iar apa este foarte curata si calda.

Farmecul plajei de pe insula este sporit de acele perdele albe de muselina care flututa in soare, pe fundalul albastrul al cerului si al Marii Ionice. Frumusetea naturala unica a peisajului inconjurator a transformat insula Cameo intr-unul dintre cele mai populare locuri pentru oficierea casatoriilor de pe insula Zakynthos si chiar din insulele grecesti si poate fi inchiriata integral sau doar anumite parti din ea exclusiv pentru petreceri de nunta. Cu o priveliste care-ti taie respiratia, inconjurata de mare, insula ofera posibilitatea realizarii unor fotografii de exceptie. Plina de romantism, este locul ideal pentru o receptie spectaculoasa.

Pe insula sunt doua baruri, deschise zi si noapte. Bauturile sunt servite la barul din piatra, in timp ce DJ-ii mixeaza hit-urile verii. Mirosul de pin, muzica greceasca si panzele fluturind in vant creeaza o atmosfera pe care nu o vei uita prea curand!

Oferta sejur Zakynthos
Hotel Zante Sun 3* - de la 378 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu all inclusive, asistenta turistica. Europa Travel, www.europatravel.ro


×
Subiecte în articol: oferta sejur Zakynthos