x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Ce destinații trebuie să vizitezi măcar o dată?

Ce destinații trebuie să vizitezi măcar o dată?

23 Aug 2023   •   16:15
Ce destinații trebuie să vizitezi măcar o dată?

Călătoriile reprezintă fără îndoială cele mai frumoase modalități de a-ți crea amintiri speciale. Există locuri și peisaje de neratat, care oferă experiențe inedite și momente binemeritate de relaxare. Încă puțin și sezonul vacanțelor se termină, dar nu și oportunitățile de explorare. Dacă ești cu gândul la concediu, există câteva destinații pe care merită să le vizitezi măcar o dată în viață. Descoperă mai jos câteva idei originale de călătorie în unele dintre cele mai apreciate zone turistice!

Destinații de vizitat măcar o dată

 

Dacă ești pasionat/ă de călătorii și vrei să trăiești experiențe demne de povestit mai departe, trebuie să-ți alegi cu atenție destinația. Pe lista celor mai apreciate variante se numără:

 

  • Hurghada, Egipt - O destinație de vacanță condimentată cu toate ingredientele necesare unei călătorii reușite. Istoria de mii de ani, plajele cu nisip fin, apa turcoaz și peisajele unicate reprezintă principalele motive pentru care să alegi un sejur Hurghada 2023. În plus, stațiunea este renumită pentru prețurile avantajoase și condițiile de lux pe care le oferă. Printre plajele private pe care trebuie neapărat să le bifezi în vacanță se numără: Sunrise Garden Beach Resort, Serenity Makadi Beach sau Hurghada Long Beach.
  • Roma, Italia - Toate drumurile duc la Roma este o expresie încă foarte actuală. Dacă nu ai vizitat-o până acum, ar trebui să pui Italia pe lista destinațiilor ideale pentru o vacanță ca-n povești. Capitala se remarcă prin clădirile cu arhitectură clasică, străzile aglomerate, dar și atmosfera cochetă. De asemenea, Roma este paradisul gastronomic al Italiei. Poți savura preparate delicioase, cum ar fi pizza, paste proaspete, risotto, tiramisu și multe alte specialități italiene.
  • Rhodos, Grecia - Orașele și satele din Rhodos sunt cunoscute pentru arhitectura lor tradițională, cu străzi înguste, case vopsite în alb și albastru și numeroase elemente decorative. De la sporturi acvatice la drumeții și excursii, insula oferă o gamă variată de activități pentru toate gusturile și vârstele. Tot aici vei descoperi istoria fascinantă a Greciei. Lindos Acropolis spune povestea unei cetăți construite în vârful unui deal înconjurată de case albe. Siturile arheologice, gastronomia variată, dar și tradițiile păstrate de locuitori vor transforma vacanțe Rhodos 2023 în amintiri de neuitat.

 

 

Atracții turistice pentru vacanțe

 

×