x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Ce să NU faci când eşti în Elveţia: Ghid de bune maniere

Ce să NU faci când eşti în Elveţia: Ghid de bune maniere

18 Noi 2013   •   11:49
Ce să NU faci când eşti în Elveţia: Ghid de bune maniere

Cu staţiuni de ski de renume mondial şi peisaje care îţi taie respiraţia, Elveţia este una dintre cele mai atractive ţări din Europa în perioada de iarnă. Deşi există o mulţime de lucruri pe care ar trebui să le faci în excursia din Elveţia, sunt, însă, şi câteva lucruri de la care ar trebui să te abţii, dacă nu vrei să pari lipsit de bune maniere.

VEZI ŞI GHID DE BUNE MANIERE ÎN STRĂINĂTATE: Ce să NU faci când te afli în Spania

Nu vă jucaţi cu ecologia şi grija pentru mediu


Elvetia este recunoscută ca fiind una dintre țările cele mai curate din lume, clasându-se de multe ori în topul listei destinaţiilor de călătorie eco-friendly, aşa că aveţi grijă să respectaţi regulile de reciclare şi protejare a mediului înconjurător. Folosiţi cu încredere tramvaiele publice pentru a vă deplasa în jurul orașelor şi călătoriţi pe distanțe lungi folosind transport feroviar.

VEZI ŞI GHID DE BUNE MANIERE ÎN STRĂINĂTATE: Ce să NU faci când te afli în INDIA

Pe stradă, aruncaţi deşeurile în locurile special amenajate, altfel veţi fi ţinta reproşurilor din partea trecătorilor şi riscaţi şi o amendă usturătoare. Nu aruncaţi banii pe apă îmbuteliată, apa de la robinet din Elveţia este la fel de pură ca apa minerală la sticlă.

Descoperă mai multe lucruri pe care să NU le faci când eşti în Elveţia pe RomâniaTV.NET.

×