x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Cum împachetezi cosmeticele pentru zborul cu avionul

Cum împachetezi cosmeticele pentru zborul cu avionul

04 Aug 2019   •   13:19
Cum împachetezi cosmeticele pentru zborul cu avionul

Pleci în vacanță? Iată Cum împachetezi cosmeticele pentru zborul cu avionul! Ai valiza perfectă… pentru cabină? Ce trebuie să faci ca să nu-ți fie reținute cosmeticele la controlul de pe aeroport?

Ai cumparat niste haine noi minunate si ti-ai impachetat intreg dulapul, cu tot cu pantofii preferati. Dar acum vine partea cea mai trista: cum sa iti impachetezi cosmeticele si articolele de toaleta pentru un zbor, fara a risca sa ramai fara ele la aeroport? 
 
Sfaturile noastre va vor ajuta sa va organizati cosmeticele in bagaj si sa eiminati sansele ca acestea sa fie confiscate de catre specialistii in securitate de la aeroport.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Multi calatori din zilele noastre aleg sa zboare numai cu bagajele de mana, ceea ce inseamna ca trebuie sa luati numai produsele cosmetice si articolele de toaleta de care aveti nevoie in bagaj. Decizia aceasta este esentiala daca doriti sa diminuati riscurile de a va fi confiscate produsele. Iată 5 sfaturi pentru ambalarea cosmeticelor pentru zbor, care ar trebui sa ajute:

1. Inainte de a incepe ambalarea, treceti prin trusa de machiaj si selectati numai elementele pe care le utilizati zilnic: care este rutina voastra de make-up zilnic? 

2. Toate lichidele, incluzand elemente cum ar fi pasta de dinti si gelul de par, trebuie................

Citește mai departe AICI

×