x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii DESTINAȚIA SĂPTĂMÂNII. Escapadă în Sevilia

DESTINAȚIA SĂPTĂMÂNII. Escapadă în Sevilia

19 Iul 2016   •   20:10
DESTINAȚIA SĂPTĂMÂNII. Escapadă în Sevilia
Sursa foto: Lukasz Janyst/Getty Images/iStockphoto

Sevilia este unul dintre cele mai fascinante orașe pe care le puteți vizita. Moștenirea spaniolă și influențele arabe fac din acest oraș o experiență în sine. 

Sevilia este capitala și principala așezare urbană a Andaluziei, al patrulea oraș ca marime din Spania și centrul artistic, istoric, cultural și social al Spaniei.

Turiștii găsesc aici numeroase obiective turistice tipice culturii spaniole, de la palate și biserici impresionante, la pavilioane, grădini, clădiri istorile, piețe și piațete.

De menționat este Real Alcazar, Palatul Regal al Seviliei, construit de regii musulmani și considerat cea mai importantă operă arhitecturală din Peninsula Iberică. Este cel mai vechi castel regal, fiind inclus pe lista patrimoniului UNESCO. Într-o vacanță la Sevilia, nu trebuie să ratați Catedrala Sfânta Maria.

Aceasta este considerată nu doar cea mai mare biserică din Spania, ci și a treia cea mai mare biserică din lume, dar și cea mai marea clădire religioasă ridicată în stil gotic din lume.

Giralda, un alt obiectiv care trebuie vizitat, este emblema orașului și locul în care se află clopotul Catedralei din Sevilia. De asemenea, puteți merge în parcul Maria, care se află de-a lungul râului Guadalquivir.

Parcul este plin cu monumente artistice, precum cele al lui Gustavo Adolfo Becquer, Miguel de Cervantes și faimoasa Fântană a Leilor. Un sejur de trei zile la Sevilia costă în jur de 300 de euro de persoană.

×