x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Hotel de lux cu reducere pentru cititorii JN, la Roma

Hotel de lux cu reducere pentru cititorii JN, la Roma

de Tatiana Covor    |    20 Iul 2010   •   00:00
Hotel de lux cu reducere pentru cititorii JN, la Roma

Jurnalul Naţional a obţinut un acord important pentru cititorii săi, care plănuiesc o călătorie la Roma şi care pot beneficia de o reducere de 10% faţă de preţul normal.

Este vorba despre hotelul "IQ", de patru stele, ultracentral, cu 89 de camere, inaugurat de curând. Hotelul este situat în inima oraşului, la câteva minute de Basilica Santa Maria Maggiore, de Operă şi de gara de unde există legături directe cu principalele atracţii turistice ale oraşului.

"IQ Hotel" mai are un al doilea nume: "hotelul inteligent", şi, trebuie să recunoaştem, surprizele sunt multe. Este vorba, de fapt, despre o nouă filosofie a călătoriei: fiecare e liber să folosească sau nu (şi deci să plătească sau nu) serviciile pe care le oferea hotelul. Un răspuns la criza economică mondială, care strânge pungile turiştilor de pretutindeni.

Lista acestor servicii e lungă: preţul, care variază în funcţie de felul camerei, este, în principiu, sub 100 de euro pe noapte. Camerele, elegante şi spaţioase, pot găzdui 2, 3 sau chiar 4 persoane, toate au baie, aer condiţionat şi televizor cu ecran plat, dar şi mini-frigider în care se pot pune alimente proprii. Există şi o sală cu un cuptor cu microunde, unde oaspetele îşi poate încălzi ceva cumpărat de la hotel sau din afară şi se poate instala liniştit pe terasa de 300 mp de la ultimul etaj, deschisă 24/24. Sau în sala interioară. La unele etaje există aparate self-service pentru băuturi răcoritoare, sandvişuri şi distribuitoare de gheaţă.

La IQ, micul dejun nu este inclus în preţ, dar cu 10 euro vi se oferă un buffet-breakfast bogat, care probabil va putea înlocui masa de prânz.

Dacă aveţi laptop, conectarea wireless este gratuită. Dacă nu aveţi, puteţi închiria un computer la "business center". Călătoriţi cu bagaj redus? Vă puteţi spăla lucrurile la curăţătoria self-service cu jetoane din hotel.

La fiecare etaj există loc pentru fumat, dar, dacă sunteţi adepţi ai fitness-ului, puteţi folosi, gratis, sala de gimnastică de la primul etaj. În sfârşit, există un loc amenajat, unde copiii se pot juca şi o curte interioară cu canapele unde vă puteţi relaxa după o zi de..trudă turistică.

Este, de fapt, un hotel de nouă generaţie, unde fiecare îşi poate "compune" bugetul. Criza ascute minţile şi generează idei noi.

Pentru a beneficia de reducerea de 10% faţă de preţul afişat pe site-ul hotelului www.iqhotelroma.it, alegeţi de pe site categoria de cameră dorită, indicaţi preţul afişat pe Internet şi subliniaţi: discount 10% for "jn10ls10" (reader of Jurnalul National). Rezervarea trebuie făcută exclusiv prin mail (nu direct prin Internet!), scriind la adresa info@iqhotelroma.it.

×
Subiecte în articol: descoperĂ... italia