x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Info

Info

10 Sep 2006   •   00:00

Ultimul minut - O saptamana in Antalya

Daca va hotarati sa plecati in vacanta in ultimul minut si nu ati facut rezervari, mai puteti gasi bilete pentru o excursie in Antalya, Turcia, cu plecare la 15 septembrie. Preturile pentru un sejur de o saptamana, la hotel de cinci stele in regim all inclusive, variaza intre 399 si 469 de euro de persoana, la care se adauga 75 de euro taxele de aeroport. La un hotel de trei stele, un sejur costa in jur de 300 de euro.

Grecia - Plaja si baie la Paralia Katerini

Chiar daca vara a trecut, in Grecia este inca soare si se poate face plaja. Agentiile de turism ofera excursii in Paralia Katerini toata luna septembrie. O saptamana costa intre 69 de euro la o vila de doua stele si 139 de euro la trei stele, la care se mai adauga 199 RON. Pretul cuprinde transportul cu autocarul si sapte nopti de cazare, hotelurile de trei stele avand inclus si micul dejun.

Oferta - Circuit in Rusia si Tarile Baltice

Cei care vor sa viziteze Tarile Baltice si Rusia pot alege un circuit de noua zile cu avionul si autocarul. Programul cuprinde vizitarea oraselor Vilnius, Trakai, Riga, Sigulda, Tallinn, Sankt Petersburg. Pachetul, cu opt nopti de cazare in hoteluri de trei stele, cu mic dejun, costa 870 de euro plus 150 de euro taxele de aeroport si 50 de euro taxa de viza pentru Federatia Rusa.

Pensiuni - Incepe quot;"Vacanta la taraquot;"

Turistii care isi doresc o vacanta de neuitat in satele romanesti pot cumpara un sejur in cadrul programului quot;"Vacanta la taraquot;", organizat de Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural. Programul se deruleaza intre 10 septembrie si 1 noiembrie 2006, cu serii de cate 6 zile-5 nopti. Un pachet la pensiunile de doua margarete costa 135 de lei de persoana, iar la trei margarete - 145 de lei. Rezervarile se fac prin filialele ANTREC din judetele Brasov, Buzau, Cluj, Covasna, Ilfov, Harghita, Neamt si Prahova.

Sezon - Ornitologii, asteptati in Delta

Ornitologii, fotografii si pescarii sportivi sunt asteptati in Delta Dunarii in aceasta perioada. Principala atractie a Deltei Dunarii o constituie cele circa 40 de specii de pasari migratoare care, in timpul toamnei, ajung in aceasta zona a tarii. Pretul unei excursii de o zi in Delta este de 40 de euro de persoana, masa fiind inclusa in pret.

Spania - Sejur in Tenerife

In aceasta luna, turistii pot alege una dintre ultimele vacante in Tenerife, cu zbor charter, cu plecare la 14 sau 21 septembrie. Un sejur de o saptamana, cu masa in regim de demipensiune, costa 469 de euro la trei stele si 543 de euro la patru stele. Taxa de aeroport si securitate 98 euro/persoana si asigurarea medicala nu sunt incluse in pret.
×
Subiecte în articol: meditaţie de călătorie stele