x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Info

Info

03 Sep 2006   •   00:00

Program - Concedii ieftine pe litoral

Biletele pentru prima saptamana a programului "O saptamana la mare" s-au dat aproape in totalitate, dar turistii pot opta pentru cele 2.700 de locuri oferite de hotelieri in a doua jumatate a programului. Sase nopti de cazare costa 99 de lei la un hotel de o stea, 119 lei la hotelul de doua stele si 149 lei, categoria trei stele, tarifele incluzand TVA si comisionul de 10% cedat agentiilor de turism.

Delta Dunarii - Sulina, asaltata de turisti

Toate locurile din pensiunile turistice din orasul Sulina au fost ocupate in ultimele trei saptamani. "Numarul turistilor a fost de cel putin doua ori mai mare decat cel de anul trecut. Sunt in special romani si doresc sa faca plimbari in Delta", a declarat Aurel Bajenaru, proprietarul unei pensiuni din Sulina, citat de Rompres. Pasagerele care asigura transportul la Sulina au facut chiar si doua drumuri intr-o singura zi.

Ultimul minut - Circuit de noua zile in Grecia

Cei care s-au decis in ultimul minut sa plece in vacanta pot alege un circuit de noua zile in Grecia, cu plecare la 5 septembrie. Pachetul cuprinde transportul cu autocarul si opt nopti de cazare cu mic-dejun, la pretul de 295 de euro plus 195 de lei de persoana. Se vor vizita orasele Salonic, Kalambaka (cu Meteorele), Atena, Tolo, cu numeroase obiective turistice.

Balea Lac - Rezervari la Hotelul de Gheata

Vremea rece si primii fulgi de zapada de la munte au adus mai multi turisti la Balea Lac. Desi Hotelul de Gheata va fi construit mai tarziu, la primul inghet, unii turisti si-au facut deja rezervari, potrivit Rompres. Pentru acest sfarsit de saptamana deja unii cabanieri nu mai aveau locuri de cazare. Accesul la Balea Lac se poate face pe DN7 C Transfagarasan, dinspre Curtea de Arges (drum care va fi deschis pana la 31 octombrie) si dinspre DN1, Brasov - Sibiu.

Buzau - Vulcanii Noroiosi, mai accesibili

Drumul dintre Berca si Vulcanii Noroiosi, in lungime de peste 10 kilometri, va fi reabilitat cu fonduri de la buget. Lucrarile vor costa 3,5 milioane de lei, suma din care Guvernul a aprobat alocarea a trei milioane de lei, diferenta urmand sa fie suportata de autoritatile buzoiene. Prefectul Cristinel Marian Bagiu a spus ca acest proiect va insemna o gura de oxigen pentru dezvoltarea si afirmarea turismului buzoian.

Promotie - Zboruri gratis de la Wizz Air

Compania aeriana low cost lanseaza o oferta cu 200.000 de bilete gratuite pentru destinatii din Europa, pasagerii urmand sa achite numai taxele suplimentare. Viitorii pasageri trebuie sa isi rezerve bilete in perioada 29 august-4 septembrie 2006 si sa calatoreasca intre 1 octombrie 2006 si 24 martie 2007.
×
Subiecte în articol: meditaţie de călătorie