x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Actrița Jacqueline Bisset promovează România, în special Ardealul, la fel ca și Prințul Charles

Actrița Jacqueline Bisset promovează România, în special Ardealul, la fel ca și Prințul Charles

13 Sep 2015   •   18:15
Actrița Jacqueline Bisset promovează România, în special Ardealul, la fel ca și Prințul Charles
Sursa foto: Facebook.com

Jacqueline Bisset promovează România, în mod special Ardealul, la fel cum o face și Prințul Charles.

Preferinţa Prinţului Charles al Marii Britanii pentru această parte de ţară este cunoscută la nivel mondial şi nu ratează nicio ocazie de a lăuda frumuseţile României, scrie voceatransilvaniei.ro

Mai mult, prinţul deţine şi câteva proprietăţi în judeţul Sibiu şi Maramureş, case vechi, tradiţionale, care au fost renovate şi sunt întreţinute pe banii lui.

Revenind la renumita actriţă, ea a postat pe pagina personală de pe o reţea de socializare zeci de fotografii făcute în vacanţa petrecută în România, în acest an, la sfârșitul lunii august.


Facebook.com

Alături de instantaneele făcute în mod special în Ardeal, vedeta a ataşat şi câteva rânduri care elogiază frumuseţile României şi ale locurilor pe care le-a vizitat.


Facebook.com

„Tocmai m-am întors din vizita în frumoasa România. A fost cumplit de cald, dar este printre cele mai frumoase ţări pe care le-am văzut şi este superbă, proaspătă şi încă plină de flori sălbatice în munţi. Am vizitat o superbă creaţie arhitectonică concepută de bunul meu prieten Dorin Ştefan, distins, discret, genial şi simpatic. (soţul Andei Ştefan, cea mai cea dintre designerii de interioare). Este în Alba Iulia, Transilvania. O biserică ortodoxă, împodobită cu picturi extraordinare la interior , dar dar de o simplitate absolută la exterior. O proporţie perfectă şi o experienţă care m-a mişcat. Alba Iulia, în Miceşti, Cartieru Nou II, Sfinţii 10 ani şi Sfinţii Martiri Brâncoveni”, notează vedeta alături de seria de fotografii.

×
Subiecte în articol: Jacqueline Bisset