x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Oferte / Destinatii cu soare pentru Pasti

Oferte / Destinatii cu soare pentru Pasti

05 Mar 2006   •   00:00
Oferte / Destinatii cu soare pentru Pasti

Grecia, Cipru, Tenerife sunt doar cateva dintre locurile interesante unde va puteti petrece Pastile anul acesta.

Grecia este si in aceasta primavara o destinatie atractiva pentru turistii romani. Tarifele pentru Sarbatorile de Pasti sunt accesibile pentru toate buzunarele: pornesc de la 99 de euro de persoana pentru un sejur simplu de cinci zile pana la circa 450 de euro pentru un circuit complex. Cel mai ieftin pachet include transportul cu autocarul, trei nopti de cazare la vile de trei stele din Nei Pori, insa la pretul de 99 de euro mai trebuie sa adaugati 27 de euro pentru masa festiva si cheltuielile pentru celelalte mese, deoarece pachetul nu cuprinde servicii de masa. Turistii au ocazia sa participe la slujba de Inviere din statiune, iar contra sumei de 25 de euro pot face o excursie la Meteora, unde vor vizita cateva manastiri si atelierul de icoane bizantine.

CIRCUIT IN ELADA. Turistii care vor sa cunoasca mai bine Grecia si sa sarbatoreasca si Pastile pot opta pentru un circuit de noua zile, la pretul de 420 de euro, la care se mai adauga 110 lei noi. Organizatorii va propun vizite la Meteora, Atena, Corint, Patras, Olimpia. Excursia mai cuprinde vizitarea cetatii medievale de la Mistras, a teatrului antic de la Epidavros, a celebrei cetati Mycene si a templului Oracolului de la Delphi. Pachetul cuprinde transportul cu autocarul, opt nopti de cazare cu mic dejun si excursiile din program.

TENERIFE. Sarbatoarea Pastilor poate fi un bun prilej pentru a petrece cateva zile intr-o destinatie exotica. Situata in Arhipelagul insulelor Canare, Tenerife este locul ideal pentru plaja, baie, scufundari, intr-un cuvant pentru o vacanta insorita. O excursie in Tenerife, cu charterul, cazare patru nopti in apartamente si mic dejun costa intre 410 si 520 de euro de persoana.

CIPRU. Tot o destinatie plina de soare este si Cipru - insula Afroditei. Turistii care prefera o vacanta linistita la plaja pot alege statiunea Paphos. Preturile pentru un sejur de patru nopti cu demipensiune si transport cu charterul variaza intre 475 de euro la trei stele si 623 de euro de persoana la hotel de cinci stele. Cei care doresc sa cunoasca insula pot inchiria o masina si pot vizita Baile Afroditei, Manastirea Sfantului Neofit sau chiar orasul-fantoma Famagusta, parasit in timpul invaziei turcesti din 1974.
×
Subiecte în articol: meditaţie de călătorie