x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii (P) Vacanță în Thailanda cu Thailandezul.ro

(P) Vacanță în Thailanda cu Thailandezul.ro

30 Mar 2022   •   16:25
(P) Vacanță în Thailanda cu Thailandezul.ro

Renumită pentru plajele sale fascinante, localnicii prietenoşi, facilităţile de distracţie şi divertisment, Thailanda atrage în fiecare an milioane de turişti, numărul lor fiind în creştere continuă. Iar cei care au fost o dată în Thailanda, doresc să revină pentru a reedita experienţele şi a se bucura din nou de mâncarea de pe stradă care este delicioasă, renumitul masaj thailandez, excursii, plimbări cu tuk-tuk-ul sau cu ATV-urile şi multe altele.

O vacanță în Thailanda este imposibil de uitat, iar acum o poţi face în deplină siguranţă cu Thailandezul.ro! Mai exact, cu Eduard, care este în spatele acestui site şi serviciu!

Cine este Eduard?

Eduard este un tânăr care a vizitat Thailanda şi, pentru că a fost cucerit de această ţară pitorească, primitoare şi plină de atracţii, a lansat site-ul Thailandezul.ro unde promovează trei excursii incredibile. Aşa cum spune chiar el, s-a îndrăgostit de Thailanda şi vrea să te ajute să descoperi şi tu această ţară incredibilă. Astfel, cei care visau la o vacanţă în Thailanda dar nu vroiau să plece singuri în necunoscut, acum îşi pot împlini dorinţa alături de Eduard!

El îţi poate arăta în 15 zile ce înseamnă Thailanda cu adevărat, purtându-te prin cele mai reprezentative colţuri ale acesteia şi angrenându-te în activităţi de divertisment care te vor ţine în priză pe toată durata vacanţei. Datorită lui, va fi mult mai uşor să descoperi frumuseţea locurilor, oamenii şi obiceiurile lor, să te bucuri de bucătăria tradiţională şi să strângi amintiri pentru toată viaţa.

Şi, pentru că Eduard organizează doar trei astfel de aventuri pe an şi numărul de locuri este limitat, grăbeşte-te să faci o rezervare pe site-ul lui!

Cum a început povestea site-ului Thailandezul.ro?

Povestea a început în 2018 când a făcut o excursie cu prietenii în Thailanda. Revenit acasă şi iremediabil îndrăgostit de această ţară, Eduard s-a informat şi documentat mai bine de un an şi a reeditat excursia în 2019, având parte de “cea mai tare vacanţă de până atunci”. 

În anul următor, şi mai exact în 2020, după ce şi-a dat seama că agenţiile noastre de turism nu prea au oferte de circuite în Thailanda, a lansat Thailandezul.ro. Aici vei găsi cea mai originală ofertă de vacanţă în Thailanda care include 12 experiențe, atât la mare, cât şi la munte. În plus, preţurile sunt mai mult decât decente, iar distracţia este asigurată. Practic, tu nu trebuie decât să îţi faci bagajele, pentru că de restul se ocupă Thailandezul, adică Eduard!

De ce să pleci în Thailanda cu Eduard?

Vom începe cu punctele forte ale circuitelor organizate de Eduard, şi anume cu cele 12 experienţe originale pe care le include şi care, de fapt, stau la baza site-ului Thailandezul.ro. Fiecare experienţă este unică şi, dacă ar fi să o organizezi pe cont propriu, ar fi mult mai dificil. În plus, sunt incluse în preţul pachetelor de pe site, sunt testate de câteva ori şi 100% unice şi originale.

Preţul vacanţei în Thailanda include în totalitate costurile de transport, începând cu zborul de la Bucureşti la Bankok, trenul de la Bankok până la Chiang Mai, zborul de la Chiang Mai până la Phuket şi, în final, zborul din Phuket până la Bucureşti. Viza este inclusă, iar Eduard se va ocupa de tot pentru a fi sigur că tu poţi călători fără probleme în Thailanda. 

Iar beneficiile nu se opresc aici! 

Trei excursii în Thailanda începând cu luna octombrie!

Eduard organizează într-un an doar trei vacanțe în Thailanda, din octombrie până în martie, pentru grupuri de maximum 20 de persoane. Poți opta pentru o vacanță în Thailanda într-un grup restrâns de până la 12 persoane, pentru un grup de petrecăreţi de până la 16 persoane sau pentru grupul maxi de maxim 20 de persoane. Pachetele pornesc de la 1890 euro de persoană şi pot ajunge până la 1950 euro de persoană. În cost sunt incluse prețul biletului de avion, cazare cu mic dejun, dar şi o parte dintre mesele de prânz. Grupul organizat de Eduard va beneficia de ghizi locali şi însoţitori cu experienţă şi va participa la diferite evenimente locale, unde se va putea gusta din viața autentică thailandeză. 

Ce includ vacanţele în Thailanda organizate de Eduard?

În primul rând, includ cele 12 experienţe originale despre care poţi afla mai multe lucruri intrând pe Thailandezul.ro. Mai sunt incluse viza - de a cărei obţinere se ocupă chiar Eduard, transportul şi cazarea care este premium. 

Pentru a afla mai multe detalii despre vacanţele în Thailanda organizate de Eduard, intră pe site-ul Thailandezul.ro! 

 

×