x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Târgul de Crăciun din Craiova, al doilea cel mai frumos târg din Europa

Târgul de Crăciun din Craiova, al doilea cel mai frumos târg din Europa

de Redacția Jurnalul    |    07 Dec 2023   •   19:08
Târgul de Crăciun din Craiova, al doilea cel mai frumos târg din Europa

Târgul de Crăciun din Craiova este al doilea cel mai frumos târg din Europa, după cel din Budapesta, potrivit europeanbestdestinations.com.

Târgul de Crăciun din Craiova a fost de 4 ori consecutiv premiat printre cele mai bune piețe de Crăciun din Europa.

Anul acesta, europeanbestdestinations.com îl clasează pe locul 2 în Europa, după Târgul de Crăciun din Budapesta, capitala Ungariei.

„Cu un program cultural de excepție, divertisment pentru cei mici și cei mari, un patinoar clasat printre cele mai frumoase patinoare din Europa, uimitoarele căsuțe de Crăciun care fac din Craiova cea mai magică Piață de Crăciun din Europa, un brad de Crăciun original căruia i-ați acordat titlul de Cel mai frumos brad de Crăciun din Europa și printre cele mai frumoase luminițe de Crăciun din Europa, Craiova vă oferă tot ce e mai bun de Crăciun într-o atmosferă de familie”, potrivit europeanbestdestinations.com.

Sursa citată cataloghează Craiova ca fiind „o destinație pe tot parcursul anului”, dar care, de Crăciun este „pur și simplu spectaculoasă”.

„Aici veți regăsi magia basmului lui Hans Christian Andersen - Regina Zăpezii - tema ediției din acest an, concerte, ateliere de creație ale lui Moș Crăciun, cea mai înaltă roată mare din România și standuri de mâncare cu preparate tradiționale românești delicioase”, conform platformei citate.

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a postat pe pagina sa de Facebook, o imagine care arată bucuria echipei sale atunci când s-a aflat rezultatul.

„Reacția noastră când am aflat ca Târgul de Crăciun din Craiova a fost votat a doua cea mai frumoasă destinație de sărbători din Europa. Mulțumim tuturor celor care ați făcut posibil acest lucru prin votul dvs.”, spune edilul.

(sursa: Mediafax)

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×