x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Vacanţe la promoţie în străinătate

Vacanţe la promoţie în străinătate

04 Iul 2012   •   15:29

Agentia Christian Tour are oferte speciale pentru Mallorca cu plecare din Bucuresti si Cluj-Napoca. Pretul porneste de la 499 euro/pers. Si este valabil pentru plecarea din 12 iulie si de la 549 euro/pers. (redus de la 795 euro/pers.) pentru plecarea din 19 iulie. Sunt incluse transportul cu avionul, transferurile, 7 nopti cazare cu demipensiune la Hotel HSM S’Olivera de patru stele. "Si pentru Creta, avem oferte speciale cu preturi de la 199 euro/pers. (pentru plecarea din 9 iulie) si de la 249 euro/pers. (pentru plecarile din 16 si 23 iulie), iar serviciile incluse sunt: transport cu avionul, transferuri si 7 nopti cazare", a declarat Marius Berca, director de marketing Christian Tour.

Pegas Holidays continua reducerile early booking pana pe 25 iulie. Astfel, daca cumparati un pachet turistic pentru Antalya in aceasta perioada vei plati de la 735 euro/pers. pentru transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri, 7 nopti cazare cu ultra allinclusive la un hotel de cinci stele. Tariful include reducerea early booking de 25% aplicata la cazare si valabila pana pe 25 iulie. Hotelul Royal Alhambra Palace de cinci stele este situat in statiunea Side si ofera o serie de facilitati: restaurante à la carte, minimarket, baruri, program de animatie, discoteca si miniclub pentru copii.

Oferte la preturi atractive gasiti pentru Grecia la agentia Europa Travel. Daca alegeti sa mergeti cu masina personala veti plati de la 8 euro/pers./noapte in Olympic Beach la un hotel de doua stele. "Pentru cei care aleg avionul, avem pachete turistice de la 199 euro/pers. in Corfu, la Hotel Aparthotel Nasos & Daisy de trei stele. Sunt incluse transportul cu avionul, transferurile, 7 nopti cazare si asistenta turistica", a declarat Marius Carlan, director Europa Travel.

×