x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Caravana Poveştilor ajunge duminică, la întâlnirea cu copiii din comuna Clinceni - Ilfov.

Caravana Poveştilor ajunge duminică, la întâlnirea cu copiii din comuna Clinceni - Ilfov.

01 Aug 2017   •   15:27
Caravana Poveştilor ajunge duminică, la întâlnirea cu copiii din comuna Clinceni - Ilfov.

Ateliere de lectură şi creativitate, precum şi un spectacol de teatru de păpuşi fac parte din programul pregătit de Caravana Poveştilor pentru duminică, la întâlnirea cu copiii din comuna Clinceni - Ilfov.

"Pe 6 august, la Teatrul de Vară din comuna Clinceni, dăm glas prietenilor necuvântători! S-au ales cărţile, s-au pregătit materialele pentru ateliere, păpuşile şi marionetele sunt şi ele gata pentru o nouă aventură. Începem joaca şi distracţia de la ora 18,00 şi continuăm până seara la 21,00. Intrarea este liberă la toate activităţile. Vino şi tu să asculţi cele mai frumoase poveşti cu animale şi să vezi cum animăluţele prind viaţă în 3D şi să te ţii apoi prin ce aventuri pot trece doi şoricei, o pisică şi o broscuţă, într-o piesă de teatru de păpuşi cum nu ai mai văzut", precizează Biblioteca Metropolitană Bucureşti, printr-un comunicat de presă.

Programul va fi următorul: atelier de lectură - între 18,00 şi 19,00, atelier de creativitate - între 19,00 şi 20,00, teatru de păpuşi - de la 20,00 la 21,00.

A doua ediţie a "Caravanei Poveştilor" este un proiect organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Biblioteca Metropolitană Bucureşti, cofinanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional şi realizat în parteneriat cu Asociaţia BASAR şi Asociaţia Young Initiative (AYI).

Ediţia a doua a proiectului "Caravana Poveştilor" se desfăşoară în Bucureşti, dar şi în şase comune din judeţul Ilfov, în fiecare duminică, în perioada 2 iulie - 17 septembrie. AGERPRES

×
Subiecte în articol: spectacol copii