x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Care sunt cei mai cunoscuți streameri de sloturi în România și cât ajung să câștige acești influenceri

Care sunt cei mai cunoscuți streameri de sloturi în România și cât ajung să câștige acești influenceri

26 Aug 2022   •   14:53
Care sunt cei mai cunoscuți streameri de sloturi în România și cât ajung să câștige acești influenceri

A câștiga bani din păcănele online și alte jocuri de cazino nu se referă neapărat la a acumula venituri din jocul propriu-zis, ci există și varianta de a obține bani... de la audiența ta pe internet. Acest lucru a devenit realitate pentru mai mulți influenceri din domeniul online casino, care dețin canale special dedicate acestor jocuri în social media.

Privind dintr-o altă perspectivă, la fel de posibil este pentru orice pasionat de jocuri de cazino să se implice în acțiune fără să riște banii săi în joc cu mize reale, dar totuși să se bucure de adrenalină și de sărbătorirea în echipă a unor eventuale victorii. Soluția: vizionarea de streaming cu păcănele online și alte jocuri de cazino online, precum și participarea la sesiunile transmise live, unde se poate comunica avansat cu protagonistul acțiunii, influencerul devenit vedetă în lumea gamblingului online.

 

Iată așadar un trend tot mai vizibil și în România: conținutul video de tipul stream-urilor de cazinou. Pe YouTube și Twitch, transmiterea de fluxuri video cu păcănele a devenit tot mai populată, după ce filmările cu poker și blackjack aveau deja succes la public. Se ajunge la audiențe foarte mari cu astfel de video-uri cu sesiuni de sloturi online, deși ne referim desigur la un hobby de nișă.

 

Streamingul cu păcănele online se referă la transmisii video în care o persoană împărtășește emoțiile pe care le experimentează în timp ce joacă. Totul este ca un reality show, dar fiind vorba despre mediul online, se permite chiar interacțiune avansată cu publicul. Cei ce vizionează în direct un astfel de conținut pot da sfaturi, pot comunica avansat, se ajunge la o activitate de echipă.

 

Influencerii din sfera de sloturi online și jocuri de masă de cazino atrag atenția prin experiența acumulată, prin cunoștințe din domeniu, dar mai ales prin modul în care creează atmosferă, deci totul depinde și de personalitatea fiecăruia, de charisma pe care o transmit publicului.

 

Câștiguri semnificative pentru liderii din domeniu

 

Vedetele în domeniul de streaming cu păcănele online pot ajunge să câștige chiar și 15.000 de euro pe lună, se menționează într-un reportaj pe această temă realizat de publicația cazino365.ro, specializată în universul de sloturi online și alte jocuri de cazino online din România. Veniturile depind de audiență, dar și de capacitatea de a convinge publicul să aleagă anumite oferte ale cazinourilor online. Se pot obține venituri fixe per sesiune, de la zeci de euro la mii de euro sau / și comisioane în sistem de afiliere cu operatorii de cazino online cu licență în țara noastră.

 

Să pornești este simplu, să ai succes este mai dificil...

 

Oricine poate lansa un canal online de specialitate și pagini pe rețelele principale de social media, însă pentru a acționa la nivel profesionist ai nevoie de investiții în echipament și de persoane care să te ajute cu partea de editare și moderare. Conținutul se transmite dintr-un studio echipat cu o cameră web configurată pentru a reda jocul, dar și experiența streamer-ului. În plus, este necesară obținerea unei licențe de afiliat de clasa II de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc - doar așa se acționează 100% legal, pentru a promova cazinourile online. Mai departe, ai nevoie de promovare eficientă și se ajunge desigur la costuri constante de operare. Eventual succes se obține în timp, dar perspectivele sunt foarte bune pentru piața locală de cazino online.

 

Cei mai cunoscuți streameri de sloturi în România

 

Cu ani de experiență în social media prin publicarea de video-uri legate de sloturi online și cazinouri online în general, s-au conturat câteva conturi cu audiență de top în domeniu. Printre cei mai cunoscuți streameri de sloturi online în țara noastră se remarcă Ster0 SlotS (Alexandru Răzvan Petruță), cu 53.300 de urmăritori pe YouTube și Aparate Păcănele Slots, cu peste 84.000 de urmăritori. Fiecare dintre aceste două canale are peste 18 milioane de vizualizări de video-uri. Alte nume de succes în domeniu: Colo Slots (124.000 subscribers), xCretzu (105.000 subscribers) și Seven Slots (35.300 subscribers).

 

.

 

 

×