x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa 12 plante care pot să supravieţuiască chiar şi în cele mai întunecate colţuri ale camerei

12 plante care pot să supravieţuiască chiar şi în cele mai întunecate colţuri ale camerei

03 Apr 2017   •   20:58
12 plante care pot să supravieţuiască chiar şi în cele mai întunecate colţuri ale camerei

Plantele care cresc în locuri întunecate sunt fantastice pentru camerele orientate spre nord, care sunt scăzute în lumină naturală. Mai jos este o alegere de plante care se pot dezvolta în spații umbrite.

Există numeroase plante care necesită lumină scăzută, care pot înfrumuseța spațiile mai întunecate și să prospere. Plantele tropicale pentru regiunile de umbră, de exemplu, sunt alegeri perfecte, deoarece nivelul de lumină imită habitatul lor. Citește mai departe pentru a află ce plante cresc în interior, în umbră și cum să le păstrezi. (PM)

Pentru camerele şi spaţiile în care lumina soarelui ajunge rar, aceste plante pot fi o adevărată salvare. Ele se simt minunat la umbră sau în locurile slab luminate. La majoritatea acestor plante, frumuseţea constă nu în flori, ci în frunzele lor.

Iar dacă ne gândim la partea benefică a plantelor, atunci ele contribuie şi la purificarea aerului.

1. Calathea

Frunzele frumos desenate fac ca această plantă să fie dorită în orice cameră, dar să nu uităm că razele solare îi fac rău, de aceea planta trebuie ţinută într-un loc umbros şi ferită de curenţi de aer.

2. Dieffenbachia

Lumina difuză este cea mai potrivită pentru această plantă. Dieffenbachia este o plantă deosebit de frumoasă în special primăvara şi vara, când în centrul plantei apar frunze tinere şi luminoase.

3. Dracaena Marginata

...............

Citește mai departe AICI

×