x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa 7 cele mai fericite rase de câini

7 cele mai fericite rase de câini

de Anastasia Paul    |    22 Mar 2024   •   19:30
7 cele mai fericite rase de câini
Sursa foto: Hepta

Te-ai uitat vreodată la chipul vesel al câinelui tău și te-ai întrebat dacă este cea mai fericită ființă de pe pământ?

Iată rasele de câini rase care sunt în mod natural jucăușe, prietenoase și pline de entuziasm pentru viață

1. Labrador Retriever
Cu ochii mari căprui și fața zâmbitoare, este imposibil să nu te îndrăgostești de ei și poți garanta că nu va dura mult să se îndrăgostească și el de tine. Deși sunt câini mari, sunt foarte fericiți și ușor de dresat.

AceSnt loiali și mereu fericiți să fie în preajma oamenilor. De asemenea, sunt o rasă care este mereu pregătită pentru o aventură. Sunt clasați în mod constant drept cea mai fericită rasă de câini.

Sunt întotdeauna bucuroși, dar mai ales atunci când sunt hrăniți, plimbați și li se oferă dragoste.

2. Golden Retriever

Este sigur să spunem că această rasă este una dintre cele mai simpatice. GSunt mereu dornici să mulțumească și auun temperament calm, ceea ce înseamnă că vor fi fericiți să socializeze cu toată lumea – chiar și cu alte animale de companie!.

Este întotdeauna un bonus când o rasă de câini este grozavă cu copiii. Nu numai că ei sunt blânzi în preajma celor mici, dar sunt și fericiți. Sunt veseli, iubitori de distracție, grijulii, afectuoși și inteligenți.Cu alte cuvinte, sunt perfecți.

3. Beagle

Această rasă veselă a fost crescută pentru a face parte dintr-o haită, astfel încât se înțeleg bine cu alți câini și se simt confortabil să socializeze cu oamenii. Sunt atât de fericiți, încât chiar le place să fie în preajma pisicilor.

Natura lor amabilă înseamnă că indiferent cu cine te afli și orice ai face, vor fi calmi. Ei sunt fericiți în mod natural. 

Acești câini sunt cunoscuți pentru abilitățile lor de vânătoare, dar sunt și iubitori de distracție. 

4. Bichon Frise

Aceste câini drăgălași adoră un echilibru între activitate și îmbrățișări. Suunt fericiți, dar și blânzi, afectuoși și sensibili.

Aceste mici bile au tone de energie în comparație cu dimensiunea lor. Le place să petreacă timpul cu proprietarii lor. Sunt prietenoși și afectuoși, făcându-i însoțitori grozavi pentru orice iubitor de câini. 

Pe lângă bucuria lor, părul cret, ochii mari și fețele fericite te vor atrage mereu.

5. Bedlington Terrier
Sunt animale de companie populare datorită fețelor lor drăguțe și zâmbitoare. Le place să alerge și să se îmbrățișeze, dar inițial au fost crescuți pentru a vâna șobolani.

Această rasă nu numai că arată ca un miel, dar esteși la fel de blând ca un animal de fermă. 

În timp ce inițial au fost crescuți pentru vânătoarea de paraziți în Anglia, ei sunt tovarăși activi și iubitoare, care se bucură de orice, de la îmbrățișări la alergare în natură. 

6. Boxer

Nu căutați mai departe decât un Boxer pentru familiile care vrea un câine mare căruia îi place să se joace. Acești câini energici adoră să fie în preajma oamenilor lor și te vor întâmpina mereu cu găleți de entuziasm. Sunt perfecți pentru oricine caută un câine mare de pază care să fie un membru prietenos al familiei.

Boxerii nu sunt doar fericiți și afectuoși, dar sunt și neînfricați.  Sunt strălucitori și vigilenți, uneori proști, dar întotdeauna curajoși. Snt câini jucăuși și foarte sociali. Exuberanța lor este contagioasă și le place să-și facă stăpânii să râdă.

7. Border Collie

Este o rasă energică căreia îi place să socializeze. Când sunt afară aleargă, sunt cei mai fericiți. Se vor angaja fericiți în orice fel de joacă atâta timp cât este implicat un om.

Această frumoasă rasă de câini ciobănești întruchipează o multitudine de calități, precum inteligența lor impresionantă, potrivit studyfinds.org.

×
Subiecte în articol: rase caini fericit