x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Afla ce e nou

Afla ce e nou

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    01 Iun 2006   •   00:00
Afla ce e nou

JUCARII DE COLECTIE

Daca jocul alaturi de copiii dumneavoastra nu va este foarte agreabil, altfel vor sta lucrurile atunci cand obiectele pe care le aveti de manuit sunt aceste hazlii jucarii din lemn. Jucariile confectionate de firma Woodies din localitatea Capusu Mic, judetul Cluj, sunt practic niste instrumente hazlii prin intermediul carora copiii invata culorile, formele si, in acelasi timp, isi exerseaza memoria. Ce este interesant la aceasta colectie? In primul rand faptul ca au un rol educativ si ajuta la dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii, contribuind la insusirea intr-o maniera placuta a numerelor, literelor sau a notiunii timpului de catre micutii nostri.

Fiecare dintre jucarii este disponibila si in forma naturala, ea poate fi vopsita de copii sau puteti sa o vopsiti chiar impreuna, pentru ca o data cu ea aveti la dispozitie si vopsele ecologice (pe baza de apa), pensule de calitate, hartie abraziva fina pentru finisare si instructiuni despre cum sa o faceti. Contributia personala la realizarea lor le confera valoarea de piese de colectie ce vor fi pastrate pentru mult timp ca o marturie a clipelor copilariei. Fiecare piesa este lucrata (desenata si taiata) individual, slefuirea atenta asigura o suprafata fina, iar vopselele ecologice folosite sunt special create pentru acest scop.

COLECTIA 4 BABY’S

Nu, sotul tau sigur nu si-ar dori patru copii. Bere, fotbal, serviciu, toate sunt prioritati absolute. Dar totusi pentru un bebe, sigur ca si-ar dori tot ce e mai bun. 4 Baby’s Quilt este gama de seturi complete de pat (lenjerii, pilote, paturici, perne, aparatori pentru pat, saci de dormit) a firmei 4 Ace Design, special creata pentru copii de la 0 la 10 ani. Petice de material colorate sunt alese cu atentie, pentru ca alaturarea de celelalte sa se potriveasca perfect intr-o poveste colorata cu flori, pestisori, vaporase, stelute sau orice alte lucruri dragi celor mici.

SURPRIZE DE LA NEOSET

In perioada 1-11 iunie, in magazinele Neoset, copiii au parte de surprize! Jucarii, dulciuri… mai multe nu va putem dezvalui, pentru ca trebuie sa o faceti singuri! Ceea ce va putem spune cu siguranta este faptul ca, daca te prezinti impreuna cu micutul (micutii) in acest rastimp la magazinele Neoset, copilul tau va pleca de acolo cu un cadou. Si pavilionul Neoset de la Kidex va asteapta cu jucarii, veselie si baloane!

ECONOMII ENERGETICE CU TYTAN EUROWINDOW

Tamplaria termoizolanta poate fi mai eficienta de acum, pentru ca Selena Romania a lansat sistemul Tytan Eurowindow, unicul sistem profesional de etansare, izolare si montaj destinat acesteia. Meritul acestui sistem este faptul ca actioneaza ca o bariera impotriva penetrarii aerului, a vaporilor si a actiunii apei, reducand consumul termic cu exteriorul si asigurand o protectie crescuta impotriva degradarii si erodarii cladirilor. Se obtin astfel importante economii energetice care pot sa ajunga la peste 22 milioane de euro, la nivelul intregii tari, asa cum rezulta dintr-un calcul estimativ efectuat de Selena Romania.

TARGUL DE CASE

Duminica, 28 mai, s-a incheiat prima editie a Targului de case organizata de Sphera Building Center. Timp de 5 zile au fost adunate aici ofertele a peste 25 de companii: developeri de proiecte, constructori, agentii imobiliare si firme care au prezentat solutii de finantare. Dintre proiectele promovate foarte interesante au fost locuintele din materiale ecologice, cabanele din lemn sau casele "inteligente", cu sisteme de supraveghere audio-video incorporate, un concept mai nou pentru tara noastra. Un inceput de bun augur al acestui targ, de la care vom reveni cu materiale in numerele viitoare!

CENTRALA NOUA DE LA BAXI

Baxi Romania, in demersul de a-si consolida pozitia pe piata autohtona de centrale termice si de a se alinia la tendintele in amenajari, a lansat noul model de centrala Eco3 Compact. "Tendintele in design si amenajari si preocuparea pentru folosirea eficienta a spatiului incep sa devina unele dintre criteriile de alegere a centralei termice. Acest lucru este vizibil in cresterea cererii pentru centrale termice compacte", a declarat Sever Scarlat, director general Baxi Romania. Eco3 Compact reprezinta o generatie de centrale termice cu dimensiuni reduse, design elegant si grad sporit de eficienta, silentiozitate si siguranta, a carei proiectare permite economisirea la maximum a spatiului si un control total al parametrilor de functionare, prin display-ul digital.
×